Головна » 2016 » Квітень » 4 » Об’єднані громади Самбірського району отримають від держави 22 млн грн
14:43
Об’єднані громади Самбірського району отримають від держави 22 млн грн
123456

У квітні перші вісім об’єднаних громад Самбірського району Львівської області отримають від держави 22 мільйони гривень допомоги на свій соціально-економічний розвиток.

Про це сьогодні, 4 квітня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Кому і яка сума дістанеться, це залежить від кількості населення кожної територіальної громади. Найбільше, за попередніми даними, від уряду перепаде Волебаранецькій громаді.

Гроші держави територіальні громади можуть використати на ремонт доріг, дитячих садочків, освітлення вулиць, медичних, освітніх закладів та на інші потреби, але в жодному разі не на зарплату та ремонт службових кабінетів.

За словами голови районної ради Віталія Кімака, територіальні громади повинні подбати, щоб кошти були використані на вирішення найважливіших проблем, а результати цього мажна було побачити.

Така фінансова допомога, вважає керівник Самбірщини, своєрідний подарунок уряду на підтримку перших нових об’єднань місцевих органів влади. Подібного наступного року, очевидно, не буде. Виживати територіальним громадам доведеться за рахунок власних резервів Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/04/04/obiednani_gromady_sambirskogo_rayonu_otrymayut_vid_derzhavy_22_mln_grn_687177
Переглядів: 620 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: