Головна » 2016 » Квітень » 05
 

Наш коментар. Задум Ярослава Кузьмяка запросити окремих представників Східного регіону захищати спортивну честь міста над Дністром носить і політико-виховний відтінок.Адже йдеться про нащадків з колиски колишнього Генсека ЦК КПРС Леоніда Брежнева.Тепер інша аналогія. Як би ми тут в Галичині шаблями не розмахували, але чи не головну роль у зупиненні путінської навали на Донецький регіон  відіграла позиція тодішнього голови Дніпропетровської ОДА Ігоря Коломойського, його однодумців при всіх "за" і "проти" у ставленні до них нині.
Ідея перейменування міста Дніпродзержинська на Дніпробандерівськ  витає.

Здається,торги хто буде утримувати головний футбольний клуб Самбірщини, закінчуються. Попередня влада не схильна взяти цю ношу на себе. А шкода. Шанси  повернутися до ратушного престолу  зводяться до нуля. Зрозуміло,легше було, коли фінансування спортовців йшло централізовано- з міського бюджету. Тепер треба шукати меценатів. Пішли протореним шляхом, коли командою опікувався Ярослав Кузьмяк. Однак "реанімувати" колишню славу самотужки  надто складно і накладно. Та чи була в тому, така потреба? Але це справа паньська. Погодився, точніше впрягли фінансово  у цей процес, Степан Мандюк- директор ТзОВ "Самбірська ГРОД".

Переглядів: 635 | Додав: Oksana | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

Насправді в історії з панамськими офшорами Порошенка люди зляться не на Петра Олексійовича. Вони злі на себе. За те, що довірилися Порошенкові.

Так колись було з Ющенком. Після 2004-го були завищені очікування від Віктора Андрйовича. За 10 років це повторилося із Петром Олексійовичем.

Поки ми чекали на результат в масштабах країни, Петро Олексійович, виявляється, реформував свої активи.

Переглядів: 639 | Додав: Oksana | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (1)