Головна » 2016 » Квітень » 15

Такий заголовок напрошувався під час відкриття футбольного сезону в нашому місті,матчем між командами ФК «Самбір» - ФК «Рух» Винники, який відбувся минулої неділі. Хоч носить він умовний характер.Про це детально дещо нище.

Злі язики ставили під сумнів чи вдасться сформувати баєздатний колектив ,що може протистояти найсильнішій дружині Львівщини. Надію вселяла форма земляків з милозвучною назвою "Kaiser”, що засвідчувало рішучі наміри Президента клубу Ярослава Кузьмяка відродити колишню славу. Підприємець Степан Мандюк став його правою рукою на шляху популяризації гри мільйонів

Дійсно переглянути поєдинок зібралось кілька тисяч глядачів , щоб у цей невеселий час, відвести душу від тривог і стати дванадцятим гравцем . Гріхом було б позбавляти їх приємного задоволення. Напевно цим керувались вищеназвані підприємці. Обидвом довелось вкласти чимало коштів, аби підготувати спортарену до люцького вигляду. За час вимушеної чотирьохрічної перерви її м”яко кажучи занедбали, в авральному порядку вивозити гори непотрібу, частково ремонтувати лавки, приміщення роздягалень тощо. Вже не кажемо про витрати на придбання спортформи, господарського інвентаря, виділення коштів на утримання гравців, тренерів тощо.

Переглядів: 943 | Додав: Oksana | Дата: 15.04.2016 | Коментарі (1)

На Самбірщині на 52% збільшилася кількість звернень до нової поліції
Протягом трьох місяців на номер «102» Самбірського відділу поліції Львівської області надійшло 1875 заяв та звернень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року це на 52 відсотки більше

За словами начальника відділу підполковника Василя Страшівського, такі цифри свідчать про зростання довіри жителів сіл та міст Самбірщини до працівників поліції. Вони відчули, що в особі людей у погонах мають справжніх захисників від злочинців різного рівня.

Переглядів: 487 | Додав: Oksana | Дата: 15.04.2016 | Коментарі (0)