Головна » 2016 » Квітень » 16 » Газету Червоноградської міської ради роздержавлять." Новини Самбора" на черзі?
08:13
Газету Червоноградської міської ради роздержавлять." Новини Самбора" на черзі?
123456

Рішення «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції», засновником якого є Червоноградського міська рада, ухвалили депутати вчора на сесії 14 квітня.

Тепер міськрада має вийти із засновників друкованого засобу масової інформації – газети «Новини Прибужжя» та комунального підприємства «Редакція газети «Новини Прибужжя», а члени трудового колективу редакції створять новий суб’єкт господарювання із збереженням колишньої назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості видання, – передає власкор ІА ZIK.

Після включення редакції до переліку друкованих засобів масової інформації та редакцій, що підлягають реформуванню на першому етапі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України або з 1 січня 2017 року, проведуть реорганізацію. Пізніше з редакцією газети також укладуть договір оренди приміщення, в якому вона розміщена, строком на 30 років з розміром орендної плати для бюджетних організацій.

Газету «Новини Прибужжя» заснували у червні 1962 року. Це був перший друкований засіб масової інформації міста Червонограда. Видання виходило під назвою «Шахтар Червонограда» до вересня 1990 року. Потім змінило засновників і з 1 вересня 1990 року публікується вже під новою назвою «Новини Прибужжя». Як комунальна газета Червоноградської міської ради постійно друкує найважливіші рішення міської ради, виконавчого комітету, оголошення та звернення.

Сьогодні у штаті газети є 10 осіб. В.о. головного редактора Світлана Тверітнєва. Газета є тижневиком, тираж – 5,5 тисяч примірників. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/04/15/gazetu_chervonogradskoi_miskoi_rady_rozderzhavlyat_691009
Переглядів: 692 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: