Головна » 2016 » Квітень » 17

В другому матчі чемпіонату області серед команд Прем"єр-ліги наша команда у Новояворівську поступилась місцевим спортсменам з рахунком 0:1. Юнацький склад також програв-0:3.

З появою  на Самбірщині турецької компанії "Онуроживає життя в  регіоні. Заміна  шляхового полотна на частині  автомагістралі Львів-Ужгород на більш якісне покриття- загальнодержавна програма. Разом з тим міська влада намагається використати цей фактор для покращення стану доріг у Самборі.

 

Власники автомашин це відчули, адже прокладено перший шар за європейськими технологіями на правому боці вулиці Шевченка в старосамбірському напрямку. Щоб забезпечити тривалу експлуатацію цього відрізку  в межах міста  потрібно  встановити бардюри, які з лівої сторони практично відсутні. Тому депутати проголосували за фінансування  цих витрат з місцевого бюджету.

 

Днями з ініціативи депутата Ярослава Кузьмяка та  директора ТзОВ  ”Самбірська ГРОД” Степана Мандюка на  вулиці Промисловій  вистелено холодний асфальт, не без участі турецькій компанії "Онур”.

Переглядів: 830 | Додав: Oksana | Дата: 17.04.2016 | Коментарі (4)