Головна » 2016 » Квітень » 24 » Розмочили... на більше не спромоглись. ФК"Самбір"- "Кар'єр" (Торчиновичі)-1:1
19:24
Розмочили... на більше не спромоглись. ФК"Самбір"- "Кар'єр" (Торчиновичі)-1:1
123456

Футбольна зустріч сусідніх команд завжди викликала підвищений інтерес у вболівальників. Гості мають непогану репутацію серед провідних клубів Львівщини. У свою чергу представники міста обласного підпорядкування також прагнуть підтвердити свій гонір після кількохрічної перерви, де посідали задні місця в турнірній таблиці.

Не дивлячись на "нельотну" погоду на самбірському стадіоні зібралось більше тисячі глядачів. На відміну від матчу з вінниківським "Рухом" наші земляки виглядали на зеленому полі більш впевнено. Та все ж під кінець першого тайму спортсмени старосамбірського району домоглись успіху.

На світлині "робочий " фрагмент після якого м"яч перетнув воротарську лінію старосамбірчан.

В другій половині гри ініціативою заволоділи наші земляки. Одна з атак також завершилась результативно. Але на більше не спромоглись, хоч володіли територіальною перевагою.

Отже, нічия-1:1. "Кар"єр" після чотирьох поєдинків посів четверту сходинку ,маючи в активі дві перемоги і дві нічиї з різницею забитих і пропущених голів-6:4. На гру менше провели самбірчани і покищо задовільняються дев"ятим місцем з двома очками. (1:2).А на першому місці "Рух"( Винники) -10очок.

З рахунком 2:0 наші юнаки поступились сільським ровесникам. Не знаємо чи в старосамбірській дитячо-юнацькій спортшколі є групи з підготовки гідної зміни копаного м"яча, але результату домагаються. Так чи інакше, але питання для роздумів фізкультурних фахівців міста залишається. В даному випадку не можна покладатись виключно на роль меценатів.

Переглядів: 673 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: