Головна » 2016 » Червень » 9 » Пиво "Чернігівське"- поза конкуренцією у Самбірс ькій футбольній фан-зоні
16:37
Пиво "Чернігівське"- поза конкуренцією у Самбірс ькій футбольній фан-зоні
123456
Старші люди пам"ятають  футбольні митті початку шестидесятих років минулого століття, де почав визрівати український національний дух. Особливо популярністю у телеглядачів викликали матчі з участю київського "Динамо".На підприємствах,навчальних закладах, приватних квартирах збирались уболівальники біля "голубого вогника" щоб спільно розділити емоціональне піднесення рідного клубу. Коли у 1969 році Львівські "Карпати" привезли з Ростова на Дону головний трофей- кубок СРСР радості не було меж. 

Нині інформаційні  комунікації дозволяють спортивній спільноті бути  учасниками гри на зеленому полі , щоб спільно виразити свої емоції, переживання , обмінятих думками . Така нагода є з відкриттям Євро-2016 у Парижі, де наша національна збірна вдруге за всю історію проведе  матчі серед найсильніших колективів континенту.Наступної неділі- перше випробування проти фаворита- національної Німеччини.

Похвально, що спілка приватних підприємців Самбірщини вирішила зробити для уболівальників регіону  приємний сюрприз по встановленню фан-зони.Головне, що міська влада підтримала цю ініціативу, віддавши організаторам повну свободу дій, як і належить в цивілізованих стосунках.

На сцені буде встановлено монітор 6х4 м. Йтиме пряма трансляція поєдинків. В перервах розважатимуть публіку майстри художнього слова. Відкриття фан-зони відбудеться 0 18=00 10 червня  з участю міського голови Юрія Гамара. Передбачено біля 400 сидячих місць, а всього з комформом можуть розміститись коло 800 фанатів копаного м"яча, які можуть скористатись різноманітними  спортивними  сувенірами, програмкою заходу ..До їх послуг прохолодні напої, морозиво тощо. Поза конкуренцією буде пиво "Чернігівське", фірма якого надала відповідну сервісну атрибутику. Любителів природи милуватимуть око квітникові вазони до вибору і до кольору, вирощеними дбайливими господинями.Вхід безкоштовний. Відповідальні за дотримання правил поведінки в громадських місцях, виділятимуться фірменною зовнішністю з червоними футболками

Одним словом спортивне  футбольне свято на головному майдані міста організатори обіцяють провести  змістовно, цікаво  і з європейським  комфортом.Запрошуються всі охочі.Воно триватиме до 10 липня-дня закриття ЄВРО- 2016.
На світлинах: робочі  фрагменти з підготовки фан-зони.


Такий вигляд має центральний гостинний вхід

Фрагмент майдану фан-зони

Головні ініціатори-спонсори масового заходу (зліва направо): Тарас Куцелаба, Микола Затварський, Ярослав Стародуб

На світлині Олег Шегинський- один з потужних атлетичних і матеріальних фундаторів з колегою

Бджолярський продукт підсолоджуватиме уболівальників

Громадська вбиральна знайде постійну прописку на цьому місці

Example Frame
Переглядів: 890 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 6
6 Rjtvsym   (13.06.2016 14:59) [Материал]
Копи-лаби, Куци- ляки = Бульба в квадраті. Вші з бізнесу.Копи- Куци живуть як москаль на Україні.Ратуша відпочиває

5 Казан   (11.06.2016 16:57) [Материал]
Ще трорхі і Бобиляка почнете почне носити в заголовок. Приїхали там, де перенесли ратушу - на Купилеву вулицю?К&Rs

4 гуцул   (11.06.2016 11:44) [Материал]
Пані Сяню! Де сі подів на фотках Славку?Чи пані юж змінила віру і перейшла до іної парафії?

3 Галина   (10.06.2016 19:36) [Материал]
фан зона у Самборі-такого ще не було.Тому підприємцям-продати багато пива та ковбасок,вболівальникам,вдалого вболівання,а ЗБІРНІЙ УКРАІНИ-ПЕРЕМОГИ!

2 Василь   (10.06.2016 10:20) [Материал]
Оксано!Забула коза як ходила до воза. Чому не пишете правду що родоначальником спілки підприємців був Кузьм"як? Переключаєтесь на Куцелабів?

1 Козак   (10.06.2016 07:23) [Материал]
А що пан Шегинський не ввійшов у об"єктив і подали його окрему фотку? Честь і слава бізнесменам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: