Головна » 2016 » Червень » 12 » Футбольне свято на Франковому майдані в місті над Дністром
07:42
Футбольне свято на Франковому майдані в місті над Дністром
123456
З нагоди чемпіонату Європи по футболу 2016 року відбулося урочисте відкриття Фан-зони у м.Самборі. Місто, яке ми любимо і яким дорожимо, разом з усією Україно,з усією Європою, святкувало відкриття чемпіонату Євро- 2016, бо ми - Єдина Європейська  Сім"я! 

Ведуча Надія Теличко привітала усіх присутніх, побажала аби хороша атмосфера і веселий настрій панував протягом днів , які проведемо разом біля голубого екрану.

Велично прозвучав футбольний гімн "Їхали козаки"  гурту "Гайдамаки". Потім   сценою заволоділа Люба Кисиличак, яка  сколихнула  присутніх  піснею "Україна - це ми", у супроводі  танцювального колективу  "Едельвейс -денс". 

Не обійшлося і без привітальних слів міського голови  Юрія Гамара та керівника  ради підприємців Самбірщини  Ярослава Стародуба.

У виконанні Тараса Візняка  над майданом полинув  гімн України.  

Дійство було цікавим і змістовним, адже разом із ведучою співпрацював усім відомий  Роман Файний. Спортивні, футбольні ігри, розіграші призів, усе це додавало молоді ще більшого запалу енергії, азарту.  Ведуча вкотре нагадала про чемпіонат Європи з футболу 2012, що для нашої національної збірної  став визначним в її історії. Безумовно, Україна та Польща назавжди ввійшли в літопис цієї популярної гри , адже вперше фінальний турнір континентального чемпіонату пройшов на теренах центральної та східної Європи. 

Мета теперішнього заходу   одна: подарувати мешканцям міста над Дністром та гостям радість спілкування, приємні хвилини відпочинку, а найголовніше разом з усією Європою слідкувати і вболівати за улюбленими футбольними командами.

Мистецький колектив "Едельвейс - денс"( керівник Наталія Кузбит ), різноманітними танцювальними композиціями додавав чудового настрою і надихав святковістю. Площа Івана Франка немов перетворилась у співучо-танцювальну спортивну  аудиторію, що заворожувала,   кожного присутнього енергетикою .Не було меж потіхи дітвори.

Перед трансляцією наживо  футбольного матчу Франція- Румунія на сцену вийшла співачка, яка  ще дужче  піднесла емоційний настрій шаленим екстрімом, у свої пісні вкладала душу і серце,все найпотаємніше, найдорожче. Знаменитисть і гордість наша-Андріанна.

На світлинах окремі фрагменти мистецько-розважального дійства ,яке супроводжуватиме аматорів шкіряного м"яча впродовж усіх днів чемпіонату ЄВРО-2016.

1

2

3

4

Example Frame
Світлини і текст Оксани Саврун

Р.S. 12 червня о 22-00 хлопці у  синьо-жовтих футболках в м.Ліллі у першому поєдинку зіграють проти світового фаворита- збірної Німеччини. Нехай щастить Вам посланці України.
 
Коротка футбольна статистика: Найвищим  польовим гравцем визнано Євгена Хачеріді (Україна)-198см.; найдорожчим-Криштіану Рональду (Португалія)-110 млн.євро; Зінченко (Україна) серед наймолодших гравців чемпіонату віком до 20-ти років, а в збірній Швейцарії таких виконавців-3. Найстаршим  гравцем на ЄВРО-2016 визнано воротаря збірної Угорщини Габора Кірай- понад 40 років.    

12 червня  ФК "Самбір" проводить свій календарний матч   у гостях з командою "Острів".                                                                                                                                                                                                                                        
Переглядів: 541 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: