Головна » 2016 » Червень » 13 » Перемога в гостях- 4:1
20:43
Перемога в гостях- 4:1
123456
В черговому календарному матчі серед команд Прем"єр ліги Львівщини наші футболісти перемогли з рахунком 4:1 спортсменів з Чорного Острова. Характерно, що деб"ют поєдинку складувався не на нашому користь. Господарі уже на четвертій хвилині домоглись успіху. Потім самбірчанам вдалось переломити гру на свою користь, завдяки злагодженістю дій всіх ланок. Відзначились три Андрії:Нелін, Габ"ян і Кухарук.

Невдачі зазнали юнаки -3:4, але як підкреслив начальник команди Анатолій Поліщук, хлопці старались. Водночас суперники виставили проти  них підставних осіб. Це дало можливість опротестувати результат. Кінцевий вердикт за обласною федерацією футболу.

Приємно відзначити, що самбірських футболістів постійно супроводжує на виїзді директор ТзОВ "Самбірська ГРОД", член міськвиконкому Степан Миронович Мандюк. Така опіка і підтримка додає впевненості колективу. Підкреслимо також, що  Президент ФК "Самбір" Ярослав Степанович Кузьмяк тримає на контролі хід тренувального процесу, дотримання спортивного  режиму і дисципліни.

Наші сусіди "Кар"єр"(Торгановичі) на виїзді поступились команді СКК "Демня"- 2:1.
Переглядів: 486 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: