Головна » 2016 » Червень » 17 » З Польщею побудують пункт пропуску «Боберка-Журавин»
08:13
З Польщею побудують пункт пропуску «Боберка-Журавин»
123456
На Львівщині на кордоні з Польщею побудують пункт пропуску «Боберка-Журавин»
На засіданні робочої групи «Відкриті кордони», проведеного департаментом міжнародної технічної допомоги Львівської облдержадміністрації, за участю голови Турківської РДА Олександра Лабецького, розглянуто два питання, які стосуються Турківського району.

Про це сьогодні, 17 червня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Зокрема, мова йшла про будівництво нового і дуже важливого для населення гірської зони пункту пропуску «Боберка-Журавин» через державний кордон України в Республіку Польща та партнерство і сталий розвиток гірських територій Турківщини і Берщадського повіту Підкарпатського воєводства.

Попередньо встановлено, що для будівництва нового, який би відповідав сучасним вимогам, переходу «Боберка-Журавин», загалом потрібно 480 мільйонів гривень. Сюди входить відкриття нового переходу на дорогу Бориня-Боберка – 150 млн грн; сам перехід – 250 млн грн  і у 80 млн грн обійдеться будівництво 4-кілометрової нової дороги.

У результаті прийнято рішення про те, що Турківська райдержадміністрація розпочне підготовку проектної пропозиції щодо розробки техніко-економічного обґрунтування будівництва прикордонних логістичних та торговельних центрів пропускного пункту «Боберка-Журавин» для отримання в 2017 році техніко-економічного обґрунтування.

Поряд з цим належить провести переговори з польськими партнерами про прийняття політичного рішення на рівні України та Євросоюзу з приводу відкриття нових пунктів пропуску. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/06/17/na_lvivshchyni_na_kordoni_z_polshcheyu_pobuduyut_punkt_propusku_709166
Переглядів: 783 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: