Головна » 2016 » Вересень » 5 » З Днем народження вітаємо!
16:17
З Днем народження вітаємо!
123456


Нище наведені світлини -ц е лишень маленькі зримі  штрихи в його творчому доробку.Будівельник- це митець, а Степан Миронович-зодчий від природи. Годі переповідати, яким талантом, силою волі, авторитетом потрібно володіти, щоб керувати колективом у 120 осіб.

 Кілька місяців тому взяв під своє крило "Самбірагротехмаш", а це ще 35 виробничників, підприємство, яке потерпало від нестачі оборотних коштів, маючи потужну матеріально-технічну базу.Вже у серпня цього року отримало 160 тис. грн. чистого прибутку, завдяки контактам з інвестором з Голландії, де вдалось відправити 10 металозбірних відпочинкових комплексі та побутових речей. Чимало товарів користуються попитом на внутрішньому українському ринку.

Нещодавно навідався на "Самбірагротехмаш" підприємець з м. Штутгард (ФРН),який зголосився  співпрацювати і зараз на виставках західних партнерів вивчає кон"юктуру товарів , які по замовленню виготовлятимуться в Самборі  з реалізацією їх на експорт. До речі, першим помічником на цьому промисловому  об"єкті підібрав собі молодого і здібного спеціаліста, якого в колективі,не дивлячись на вік, з повагою називають Володимир Васильович.

Своєрідна інтеграція будівельників і промисловція має на меті дати поштовх для розвитку обидвох галузей. ЗОКРЕМА МІРКУЮТЬ .як використати наявний парк металообробних , ріжучих станків, пресів для виготовлення оздоблювальних металопредметів, потрібних при зведені житла, соціальних об"єктів, впорядкування їх ажурними виробами. Похвально що вся ця ініціатива йде від першої особи об"єднаного підприємства і знаходить підтримку в колективі.

Як тут не згадати, про праву руку Степана Мироновича -його дружину Марію Миколаївну, яка займається виробничим процесом будівельників. Разом викохали і виплекали дочку Наталію і сина Маряна, які вже на своїх, як кажуть хлібах.

Степан Миронович не багатослівний,  але вимогливий.  Скромність прикрашає його , до того ж він глибоко віруюча, душевно щира людина. З цією рисою йде по житті ось уже 64 роки. Попереду чимало цікавих творчих задумів. З роси і води!

Многая Літ

а!



  Взірці оздобдювальних  металічних виробів холодної штамповки на виготовлення яких мікують задіяти наявний парк станків та обладнання .  Йде пошук контакту з потенційними клієнтами, як в середині країни, так і за її межами.



Львівська обл., м. Самбір, вул. Шевченка 3

Телефон

 (236) 6-11-49, 6-11-48, 067-420-89-10

Email

 sambirgrod@gmail.com

Сайт

 http://www.sambirgrod.lviv.net
Додаткові відомості:http://sambirmajdan.at.ua/news/2016-09-08-2055- Майбутній житловий квартал № 16. "За" і "Проти"?!!
Переглядів: 746 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: