Головна » 2016 » Вересень » 15 » Львів знову на декілька днів стає книжковою столицею України
08:37
Львів знову на декілька днів стає книжковою столицею України
123456

Львів знову на декілька днів стає книжковою столицею України. Розпочинається 23 Форум видавців, який уже став символом осіннього Львова.

Приємна метушня на центральних вулицях, запах книжок, світові та українські автори, книголюби з різних куточків України – це те, без чого неможливо уявити вересень у нашому місті.

З нетерпінням очікую початку цього книжкового свята, яке вже традиційно вважають таким, що повертає українцям моду на читання. На Форумі відбудеться майже півтори тисячі подій, зареєстровано майже тисячу учасників, з них 505 авторів, музикантів, художників. Приємним для мене є й те, що цьогоріч свої книги презентуватимуть мої друзі, зокрема Михайло Маслій, Іван Матковський, Іван Малкович.

В контексті Форуму видавців варто звернути увагу на те, що нині серед загальноосвітніх проблем не останнє місце займає криза читання молоді. Адже бурхливий розвиток комп’ютерних технологій, вплив інтернет-культури сприяють падінню цікавості молодих людей до друкованого слова загалом.

Книга, яка впродовж століть була основою інтелектуального розвитку, стрімко втрачає свої позиції. Тому щорічний Форум книговидавців є тим мотиватором для більшості все-таки взяти до рук книгу улюбленого автора, погортати і придбати її.

За це я і люблю Форум, бо в ньому збережений столітній дух паперової книги, якого нам так бракує в сучасному повсякденному житті.

Переглядів: 565 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: