Головна » 2016 » Вересень » 17 » "Відірвана рука"... самбірського виборця
09:28
"Відірвана рука"... самбірського виборця
123456
Місцеві журналісти, що залишились на обочині від нинішньої влади, окрім всього іншого, "ревниво" переймаються теперішніми кадровим питанням у ратуші. В той же час вони рукоплескали, коли високі посади обіймали полковники МВС, ЗСУ, отримуючи одночасно пенсію по 5-7тис.грн. в місяць, за попередньої влади. Чи пасує така однобокість? Процес підбору кадрів справді болючий, не простий, не одного дня вирішується. Поволі все стане на своє місце. Давайте не будемо на прорахунках тішитись. " інтернетівські  та паперові дзвонарі"(автор себе не робить святим)  тихцем спостерігали, як розкрадаються бюджетні гроші у місті, часто-густо ми самі  включали "зелені ліхтарі" при прихватизації нерухомості, земельних ділянок, а тепер раптово прозріли. Має бути межа здорового глузду в оцінці дій нинішніх чиновників, які зіштовхнулись із масою проблем, залишеними у спадок. Не на жарт, проплачені попередниками опозиційні ЗМІ підняли тривогу на зразок :де обіцяні інвестиціії у розвиток Самбора, адже збігає річний термін каденції? Нібито за попередньої влади були мільйонні фінансові вливання у відновлення самбірських заводів, фабрик, розвиток соціальної сфери.Ось оцінка  цих писарів:Були якісь незрозумілі потуги… То стадіон, то плавальний басейн, то ще якась дурня…" Все це подається  в одному з інтернет-сайтів під заголовком: 

"Руки би повідривати тим голосувальникам, які «організували» бардак в місті Самборі".

Такі думки на тверезу голову не приходять- це зневага до самбірських виборців, яким журналіст радить повідривати руки... Це прирівняння творчого фаху до ремісника, ба більше- до різника на бойні.

Факти для роздумів і висновків нашим переглядачам.

Антон Рогач, м.Самбір  

Переглядів: 738 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Хомут Вони вже спаяні і споєні   (10.09.2016 09:39) [Материал]
Антосю- Антосю не сувай по череві, а сувай по волосю. Тепер по суті з сайту мельника-іваника:

"Сьогодні, на дефіляді в «Високому замку» відбулася випадкова зустріч двох критичних, на сьогодні, мас самбірського політикуму. При вітанні журналіста в одній маленькій кімнатці зустрілися пан Ярослав Кузьмяк та пан Тарас Копиляк (як ви, шановні читачі, знаєте, до цього часу це були опоненти, яких самбірський світ не знав). Спочатку була якась незручнісь в їх діях, але як виявилося, ці особи є, хоч і місцевого штибу, але все ж політики. Їм вистачило декілька хвилин, щоб виставити всі крапки над І та порозумітися."

2 Аня   (09.09.2016 19:28) [Материал]
Пане Антон! Ви справедливо написали про колишню владу.Від них тоже втікали люди(Мошуманський,Ярема..)Але як розкрадався бюджет! Що,ви ,самбірчани ,не бачили????А чого мовчали? А як землі прихватизовували?А як працював комунгосп ? Вся родина колишнього керівника була влаштована на участки,гроші одержували,а не робили...а відкати які були?!А яка оренда була машин??(ЗОЛОТЕ ДЕНЦЕ)(А як по християнськи поступили:машини ржавіють в РШРБУ,на подвірЇ,а не залишили для користування) Що ніхто не знав,не чув?!Просто ділились,прикривались колишніми працівниками міліції,командирами військових частин...мозгів своїх не було,то ще помагали друзі,з якими вчився в школі колишній мер(,від якого все списував) А як все було прихвачено всюди своїми людьми..Увірвалося їм...ПЕРЕЖИТИ ЦЬОГО НЕ МОЖУТЬ ,,,Риють...А самбірчани на це ведуться...

1 гуцул   (03.09.2016 12:36) [Материал]
Ну,"..руки би повідривати.."-це,звісно,перебор.а ось мозги вставити і відшліфувати-то тре негайно.Шо хтіли,то й маємо.Далі буде ше гірше.Дилетанти при владі-то біда.

Ім`я *:
Email *:
Код *: