Головна » 2016 » Вересень » 18 » Творчий куточок Володимира Серняка
15:52
Творчий куточок Володимира Серняка
123456
Його знають, поважають, до нього горнуться. Мова йде про знаного на теренах Самбірщини, і не тільки, Володимира  Серняка. Приватне підприємство "Селена"  по ремонту електродвигунів, започаткував біля тридцяти років тому. Цієї, образно кажучи спеціалізації дотримується і нині. До недавно був монополіст у цій справі. Конкуренція не вибила його з колії, тому  паралельно займається будівництвом житла, в підпорядкуванні розгалужена торговельна мережа, сфера послуг тощо.

Роки беруть своє, тому потрохи бізнес передає на плечі  зятям, дочкам.Тягнуться до комерційних справ і онуки.

Та не хлібом єдиним живе Володимир Миколайович. В затишному куточку, який він нарік клубом творчої інтелігенції, часто збираються однодумці, колеги по бізнесу,особи причетні до друкованого та інтернетівського слова.Характерно, що в таких розмовах панує щирість і відвертість.У невимушеній атмосфері довіри до співрозмовників глибше і повніше пізнає учасників бесід .В дискусіях панує дух інтелігентності, щляхетності. 

Колекціонування картин ,фрагменти яких бачите, його хоббі. Особливо цінними для нього є художні полотна знаного в мистецьких колах майстра пензля, Заслуженого художника України св.п. Миколи Прокопенка та його послідовників. Як професійному енергетику пану Серняку особливо до душі карпатський краєвид із змалюванням на р. Стрий Явірської ГЕС(Турківщина- на передньому плані).

Він живе проблемами і турботами рідного міста, має свою об"єктивну, але виважену точку зору.Проведені хвилини вільного часу в колі друзів, знайомих, однодумців додають ветерану бізнеса наснаги до праці, бути завжди у трудовому і творчому неспокої. 




Переглядів: 610 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: