Головна » 2016 » Вересень » 21 » Журналіст із Самбора став лауреатом Всеукраїнського конкурсу
08:30
Журналіст із Самбора став лауреатом Всеукраїнського конкурсу
123456

Заслужений журналіст України із Самбора Львівської області Богдан Ладанай на Всукраїнському конкурсі імені Володимира Дроцика у Червонограді став лауреатом.

Про це сьогодні, 20 вересня, повідомив кореспондент IA ZIK.

На це творче змагання він подав книжку «Путівник у світ мудрості», яка побачила світ у Дрогобицькому видавництві «Коло».

Нагадаємо, що у цьому шахтарському місті відбувся шостий Всеукраїнський літературний конкурс імені Володимира Дроцика – місцевого журналіста, письменника. На конкурс надійшло шістнадцять творів з різни міст України. Вони оцінювалися за чотирма номінаціями – проза, поезія, краєзнавство і дитяча книга.

Власне, самбірський журналіст Богдан Ладанай, в доробку якого чотирнадцять книжок (вікторини, кросворди, добірки цікавих фактів із життя планети тощо), став лауреатом у номінації краєзнавство.

Нещодавно в антології сучасного українського гумору «Сатирична сотня діє Або Путлер капут» надрукована добірка дотепних мініатюр Богдана Ладаная. Готується до друку одразу три його нові книжки подібної тематики і жанру. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/09/20/zhurnalist_iz_sambora_stav_laureatom_vseukrainskogo_konkursu_881072
Переглядів: 553 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: