Головна » 2016 » Вересень » 26

РАНІШЕ Я ДУМАВ, ЩО ВСІ БІДИ В НАС ВІД ПРОДАЖНОЇ ТА НЕДОЛУГОЇ ВЛАДИ, ЯКА ЗНУЩАЄТЬСЯ НАД ПРАЦЬОВИТИМИ УКРАЇНЦЯМИ. АЛЕ ПІСЛЯ ПРОЖИТОГО РОКУ ЗА КОРДОНОМ Я ДОКОРІННО ЗМІНИВ СВОЮ ДУМКУ. ЗАРАЗ Я ВВАЖАЮ, ЯКІ ЛЮДИ – ТАКА І КРАЇНА, - ПИШЕ МИКОЛА КІУШКІН ДЛЯ Наші Подорожі. - Але саме цікаве, що українці не бачать своїх вад! Коли через півроку після того як ми поїхали, я приїхав у відрядження до Києва і сказав своєму колезі: "Ти знаєш, у нас в країні люди фігові. Він мені одповів: "Не видумуй, ти що фіговий, чи я фіговий?". І мені стало зрозуміло, що коли ти живеш всередині свого середовища, тобі ні з чим порівнювати, кричущі для європейця речі тобі звичайні.








Переглядів: 706 | Додав: Oksana | Дата: 26.09.2016 | Коментарі (0)

Доповнено 08.09.2016 - відповідь музею "Бойківщина"
Доповнено 09.09.2016 - Звернення Старосамбірської районної ради. 
Доповнено 25.09.2016 - Для чого/кого потрібні конкурси? 


Директор державного історико
-етнографічного музею «Бой-
ківщина» Роксоляна Данчин

Замислитись про це вартує всім тим українцям, які воліють зараз не наголошувати свого бойківського походження, але особливо – Львівській обласній раді, котра якраз проводить тепер конкурс на заміщення посади директора музею, та її Голові Олександру Ганущину…

В зв’язку з оголошеним конкурсом відомий львівський туроператор і громадський діяч Ігор Губіліт звернув увагу на відносно недавні шокуючі події, свідком котрих став особисто він.

Під час екскурсії, яка відбувалась 31 березня 2013 року групі з приблизно 30 відвідувачів екскурсоводом було «авторитетно повідомлено», що назва «бойки» походить від того, що «бойки як воли люблять ходити в ярмі» та притаманного, нібито, їм «лінивства», яке теж нагадувало працівниці музею вдачу вола.

На обурене звернення організатора екскурсії директорка музею Роксоляна Данчин повідомила, що поділяє думки екскурсовода і додала, що за її спостереженнями «бойки місяцями не милися».

Переглядів: 923 | Додав: Oksana | Дата: 26.09.2016 | Коментарі (0)