Головна » 2016 » Січень » 19
Вже більше п"ятнадцяти років постійно живу в Чикаго США. До того мав можливість періодично навідуватись до місць босоногого  дитинства та  родинного гнізда на Старосамбірщині , до рідного Самбора,  де  осів в зрілому віці. В районі кілька разів обирався головою Озерненської сільської ради. Так що проблеми і біди регіону знаю не по чутках.

Є хвилі в житті , коли гріх мовчати. Такими  для мене були і залишаються Помаранчева революція, революція  Гідності. В ті часи чи не весь українського походження нарід, та й не тільки, виражаючи стан душі і серця ,був на головній вулиці Чікаго з вимогою: "Америко, допоможи Україні!".

Годі передати словами, яку внутрішню напругу переживали ми тоді. На жаль, ця тривога супроводжує нас і нині- це  стан  боротьби із страшним  внутрішнім пороком- корупцією та зовнішньою путінською агресією.

Не ставлю під сумнів ,хто переможе в цьому двобої. Колись мені батько мовив: ти сам коваль свого щастя. Так  і українська нація має йти до мети.Крок за кроком ,відмітаючи всяку нечисть на  шляху до кращої долі.
Переглядів: 738 | Додав: Oksana | Дата: 19.01.2016 | Коментарі (2)