Головна » 2016 » Жовтень » 10 » У Львові пікет на підтримку міського голови Самбора
10:29
У Львові пікет на підтримку міського голови Самбора
123456
 Доповнено: 13.10.16р.Попереднє джерело, тобто заступник голови ради підприємців Самбірщини Олег Шегінський поінформував, що продовження розгляду зазначеної судової справи з , ймовірним кінцевим результатом, відбудеться 28 жовтня ц.р.

Як повідомив заступник голови ради підприємців Самбірщини Олег Шегінський засідання обласного суду у справі розгляду апеляційної скарги голови міста Юрія Гамара перенесли на четвер -13 жовтня.
На вимогу адвокатів суд витребував додаткові матеріали, які не долучив до справи суд першої інстанції.
В акції на підтримку міського голови Юрія Гамара крім самбірчан взяли також участь його симпатики з Турки і Старого Самбора
Сьогодні, у понеділок 10 жовтня, в 11.00 розпочнеться судове засідання щодо розгляду апеляційної скарги міського голови міста Самбора Юрія Гамара проти звинувачення його у корупції – незаконному голосуванні та конфлікті інтересів. Йдеться про призначення йому премій та надбавок.

На робочій зустрічі із місцевими журналістами міський голова Самбора, колишній керівник місцевої "Самооборони" Юрій Гамар повідомив, що обов’язково буде присутнім у суді та заперечив свою участь в організації пікету. І взагалі він твердо переконаний, що тоді він не голосував, і суд скасує звинувачення його у корупції.

Як уже повідомлялося, за годину до суду, о 10.00 біля пам’ятника Данилу Галицькому у львові розпочнеться акція на підтримку мера. Учасники: ГО «Самооборона Самбірщини», Спілка підприємців та Спілка афганців з м. Самбора.

Слід зазначити, що Самбірський міськрайонний суд своєю ухвалою звинуватив міського голову міста «Самбора»  Юрія Гамара, секретаря Самбірської міської ради Юрія Дмитришина та заступника міського голови Миколу Лозинського у корупції - незаконному голосуванні та конфлікті інтересів. Сесія Самбірської міської ради виконала ухвалу суду та позбавила посад секретаря і заступника. Міський голова Самбора подав на апеляцію.

Галінфо

Переглядів: 718 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: