Головна » 2016 » Жовтень » 25
Маленький Янукович на прiзвище Синютка
Очiльник областi органiзував переслiдування активiстiв, якi присоромили його за погану роботу

Почалося все з того, що губернатор Синютка на нарадi в Старому Самборi привселюдно наказав силовикам покарати людей, якi протестували через погану дорогу.

Тепер щодо людей хочуть розпочати кримiнальнi провадження. До одних активiстiв додому навiдалася полiцiя, iнших викликали на допити в кабiнети слiдчих.

Iдеться про подiю, що трапилася ще 20 серпня, коли мешканцi сiл Чаплi, Скелiвка та Слохинi Старосамбiрського району перекрили дорогу Хирiв - Самбiр. Про свою акцiю, переконують, попередили владу офiцiйно й завчасно. А влаштували протест через поганий стан дорiг у їхньому районi. Хоч дорогами це взагалi назвати важко.

Переглядів: 678 | Додав: Oksana | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (0)

ПОВТОРЮЄМО МАТЕРІАЛ 25.10.16р. Чи актуальний допис?Недавно травмувала  руку. Зрозуміло, мусіла звернутись до медиків. Перший крок. Треба зробити рентген. П"ють каву. Черга. Рука болить. Даш -змімок «сушать» моментально. Потім  лікар,  повертає до рентгенолога , аби детально розшифрував знімок. Знову черга. Даш- робота «горить» . Далі знову лікар. Огляд. Кількість днів перебування  на лікарняному  також залежить від «ока» спеціаліста…

 Типова побутова медична   корупційна схема.

 Кричимо, галасуємо-волаємо, що змін жодних в країні не відбувається після Революції гідності. В той же час самі виступаємо заручниками, точніше жертвами поборів. «Білі халати» в цьому ланцюжку- невідємна складова.

Переглядів: 1620 | Додав: Oksana | Дата: 25.10.2016 | Коментарі (9)