Головна » 2016 » Жовтень » 30 » Футбольний акорд зезону. ФК"Самбір- ФК "Миколаїв-0:0
20:10
Футбольний акорд зезону. ФК"Самбір- ФК "Миколаїв-0:0
123456
Минулої неділі наші спортсмени провели останній матч першості області серед Прем"єр-ліги в рідних стінах. Їхнім суперником виявився ФК з Миколаєва. Хоч на турнірне  становище поєдинок мало що впливав та все ж носив престижний характер. Треба сказати, що на зеленому полі прослідковувалась не погана фізична підготовка аматорів шкіряного м"яча у поєднанні з індивідуальною майстерністю. Але у завершальних стадіях атак бракувало лідера, який би брав на себе ініціативу. Характерно, що цей недолік-почерк був притаманним і господарям і гостям.

І так що маємо в підсумку?- 35 очок у 20 матчах ,з них 10 виграшів,5- нічиїх,стільких ж програшів. Різниця забитих і пропущених голів складає відповідно 25 до 19.  Наші суперники миколаївці з 27 очкками посідають п"яте місце і мають ще дві зустрічі в запасі. Але на турнірне становище обидвох колективів це вже не вплине.

Якщо врахувати, що команда була вкомплектована буквально за кілька днів до чемпіонату то кінцевий результат слід вважати вдалим.

Загалом турнірну таблицю впевнено очолили  спортсмени з СКК"Демня" (51очко), "Гірник" з Соснівки(44) та наші сусіди з "Кар"єру" Торганович(40). Старосамбірчани мають провести ще одну пропущену гру.

Як для міста обласного  підпорядкування нище своїх можливостей виступили юнаки, які з 25 очками посіли сьоме місце. Прикру поразку отримали і у звітному матчі, пропустивши у свої ворота аж 4 голи.

Повертаючись до гри основного складу скажемо, що цьогоріч вони ведуть боротьбу на двох фронтах. От і наступної середи, тобто 2 листопада в середу, прийматимуть у рідних стінах львівських футболістів в суперництві за кубок України серед команд-аматорів.

Після цього можна буде підвести кінцевий підсумок сезону, прогнозувати завтрашній день розвитку найбільш масового виду спорту- футболу в місті над Дністром.
Переглядів: 555 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Андрій   (03.11.2016 14:46) [Материал]
Скільки коштіів потратили Мандюк і Кузьмяк на футбол та інші меценатські дії, лише протягом року, вже би було вибудовано більше половини спортивного комплексу. А так?- автограф нв футбольній майці. Чи вартує шкіра за виправу?

Ім`я *:
Email *:
Код *: