Головна » 2016 » Листопад » 9 » Саакашвілі: Україні не допоможе "щирий бандерівець" у Білому домі Вашінгтона
14:41
Саакашвілі: Україні не допоможе "щирий бандерівець" у Білому домі Вашінгтона
123456
Подією номер один у світі вважають обрання Дональда Трампа президентом США. Біільшість аналітиків різного рівня і кольору прогнозували перемогу Хілларі Клінтон та сталося не так ,як гадалося. Ця новина   співпала з виходом на політичний трамплін Михеіл Саакашвілі, який відверто сказав, що жоден "щирий бандерівець" у Білому домі  нам не допоможе. Перефразовуючи його скажемо: наша доля -у наших руках.

Перейдемо від американських виборів на нашу самбірську землю, де після відносного місцевого післявиборчого спокою, боротьба за міську булаву вступила  у фазу безперервного рукопашного бою. Як би там не було, але повернення  "вчорашніх" на самбірський олімп з нахилами корупції, брехні, чиновницької бюрократії навряд чи відповідає вимогам часу.Хоч потрохи нарід прозріває.Наразі ратушу потрясають проблеми медиків, освітян тощо. Запопадливо підіграють в цьому і журналісти, які схильні ревниво відпрацьовувати за "хліб з маслом". Команді міського голови, якщо вона ще збереглась, слід акцент робити на конкретні справи, не шукати ворогів серед своїх.ІНАКШЕ.... ПИПКА.

Переспектива об"єднання Самбора з стрілковицькою сільською громадою додає зайвих клопотів містечковим  політикам і політиканам, адже на горизонті замаячила нова  виборча компанія.Зрештою не будемо забігати вперед.

На всеукраїнському рівні нову хвилю  політичного  піднесення,викликала відставка голови одеської облдержадміністрації Михеіла Саакашвілі.Після перебування півтора року в президенськиій обоймі, грузинський реформатор вирішив реабілітувати себе і повністю присвятити  розгортанню політичної діяльності.Важливо, щоб все не звелось до популістської риторики, адже такими "доброзичливцями-радикалами" в країні, хоч греблю гатити можна.

У світлі нових подій передбачаємо парламентську метушню,зміну політичних орієнтирів, яка паралельно йтиме, як на верху, так і на низовому щаблі.Після оприлюднення е-декларування статків нардепів, урядовців, прокурорів, суддів та іншої чиновницької знаті,оцінка їх діяльності набирає особливої гостроти і актуальності. А чому б і ні. Коли свої грошові "надбання" екс-президент Янукович вивозив КАМАЗами то для окремих обранців до ВР з нашого регіону знадобились би  колійові вагони аби затарити їх майном.

Хіба після цього, не ми виборці є "ковалями" свого щастя?

Проект нової партії Саакашвілі "Хвиля"  переслідує мету  стати детонатором, дев"ятим валом  в бурхливому українському житті.Але треба врахувати,  щоб благі наміри, на фоні російської агресії  на Сході України, не використали вороги і вороженьки.Зводити все до проведення дострокових парламентських виборів в ситуації. коли не змінено відповідний Закон , коли боротьба з корупцією знаходиться образно казучи в ембріональному стані, несе в собі загрозу державності України.То чи вартує експерементувати, як би цього не хотіли  гетьмани і гетьманки з інородним тілом і свої доморощені. 

Антон Рогач, м.Самбір



Переглядів: 528 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Антон   (14.11.2016 17:01) [Материал]
п.заєць до відома! Професійно перестав бути журналістом з 1982р., коли перейшов працювати головою ралівського сільвиконкому. Відтоді і до нині пишу, як не байдужа людина. "Гонорари" отримую регулярно в тому числі і від "заяців".

2 Заєць   (14.11.2016 11:26) [Материал]
і аж тоді,ми будемо жити щасливо,але не довго.

1 Заєць   (14.11.2016 11:21) [Материал]
".То чи вартує експерементувати, як би цього не хотіли гетьмани і гетьманки з інородним тілом і свої доморощені. "Відповім- НЕ ВАРТУЄ !ЙДЕМО НАЗАД В СССР,де ви,пане Антон співаєте деферамби партійній еліті та радієте за "досягнення економіки і сільського господарства УРСР.w

Ім`я *:
Email *:
Код *: