Головна » 2016 » Листопад » 16 » Чи не деформувалась наша Бузя?
18:30
Чи не деформувалась наша Бузя?
123456
Ця світлина до снігопадів.Можна уявити вигляд території після заметілі. Мова йде про базарну площу на вул. Торговій колишнього самбірського склозаводу, де гендлюють переважно автозапчастинами та шматексом. Такий "комфорт" створив для працівників прилавку головний спонсор цеглової газети ("СГ"). Тим часом в останньому номері її рульовий   і далі переймається проблемою промислового ринку, що на нинішний час є невід"ємною складовою частиною ТзОВ"Ринок-сервіс".

Як би там не було, але порядок і людські умови праці тут забезпечені.Ратуєте  пане  редакторе за комунальний ринок. Тоді проаналізуйте, які лічені копійки  касового збору поступають у громадську  казну від вашого  покровителя. Чи не зумисне переведено ділянку в категорію "торговий майданчик", аби до мінімуму звести оподаткування ?Одним словом  при практично нульових затратах (встановлення залізничних контейнерів) можна збирати кеш...Отак і бізнесуємо більше десяти років.

 Аби збурити ситуацію  місцеві "шатуни" піднімають  рейвах  то навколо міського ринку, то навколо проблем з оплатою праці медикам, освітянам, хоч більшість з них були успадковані від попередників, а розгрібати доводиться нині. Але як кажуть: правда в очі колить. Саме тому серед люду поширюють різного роду друковані рептильки. Одним словом "добродомови-шатуни" не дрімають,а біди і проблеми самбірчан у іншому місці мають.

Наостанок.Так "ретельно" писарі- дзвонарі аналізують річну діяльність міського голови Юрія Гамара, що всі біди зводяться до вини однієї особи. А де оцінка ролі  в господарці, громадській діяльності  місцевих депутатів, містечкових різнокольорових партійних вождів? Напрошується арифметична істина: 0 х 0=... Давайте краще частіше заглядати до люстерка, бажано натще , протерети очі, випити водички після вчорашнього ...тоді і з висновками  не будемо  так квапитись.

Події, що відбуваються на Горі, рекошетом віддзекалюють стан справ  у місті над Дністром. Вже немає на кого нарікати, як на свою  Бузю. Порада:заглядати до люстерка. Чи не перекошена, чи не деформувалась під впливом навколишнього  життя? Фасон треба тримати за будь якої погоди , а не тільки про власну кишеню дбати.
  

Переглядів: 744 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Саня   (23.11.2016 09:37) [Материал]
Та який там комунальний ринок , то юж давно загарбав конівський прохффффесор.Хіба самбірчани того незнали? Гроші з торговців бере тоже сам Тарас.

2 Круглов   (17.11.2016 09:08) [Материал]
Мнята Бульба на другий день приватизує ділянку промислового ринку. Перевезе туди всі шанси від склозаводу і буде будувати житло. документація готова.

0  
1 гуцул   (16.11.2016 21:41) [Материал]
Антось завше пхає сі там,де пахне грубий шмаль,має старий  чуйку.Може сі троха вломе.Най ліпше би писав за жицє в Костшинє над Одром.

Ім`я *:
Email *:
Код *: