Головна » 2016 » Листопад » 22 » У Львові відбулася акція Громадського руху "Стоп лісоцид". На Самбірщині також не слід дрімати і "лівакам-лісорубам" по рукам дати
19:34
У Львові відбулася акція Громадського руху "Стоп лісоцид". На Самбірщині також не слід дрімати і "лівакам-лісорубам" по рукам дати
123456
 

Настав час вийти і сказати рішучо: «Досить хоронити наш ліс!»

Закликаємо усіх активних мешканців Львівщини, громадські спільноти, дієві політичні сили й регіональні медіа підтримати акцію супроти тотального знищення лісів Галичини.

Просто встаньте і прийдіть захистити ліс від «дейнек», «павлівих» та «пешків»! Бо лише разом ми можемо зупинити подібних варварів з сокирою!

Львів, 22 листопада, 11 година, збір біля пам‘ятника І.Франку (навпроти ЛНУ).

Громадський рух Стоп лісоцид. Львівська область. Пишіть на lisotsyd@gmail.com

п.с. Ми не забороняємо політсилам, що мають схожу позицію долучитись до акції. Але, будь ласка, без будь-якої партійної символіки.


Ми, прості активісти, люди з різними професіями та поглядами на життя з усіх кутків Львівщини, намагались хоч якось приборкати лісорубів.

Протягом року ми : 
- Заглиблювались у ліси, аби зафіксувати правопорушення; 
- «Літали» на дронах, щоб оглянути масштаби рубок; https://goo.gl/ibPury 
- Подекуди виконували функції інспекторів й виїздили на виклики громади; https://goo.gl/P4Xvxd 
- Перевіряли спільно з правоохоронцями цілі ешелони лісу, що йшли на експорт; https://goo.gl/IQGQAK , https://goo.gl/Iu4gwX 
- Списали кілограми паперу у різні державні органи, починаючи від місцевих райрад і аж до Верховної ради, з різними вимогами та пропозиціями; https://goo.gl/9HLkPV https://goo.gl/2ivo7t 
- "Допомагали" поліції відкривати кримінальні провадження, де розмір порушень тягнув на мільйони гривень. https://goo.gl/pLPChx

Але система залишилась глухою. Думки людей далі ігнорують. Вимоги екологів і чесних фахівців лісової галузі ігнорують. Закон – ігнорують.

Стало очевидно, що вже не досить поодиноких перевірок і зойкання у соцмережі. Мусимо діяти, аби наші вимоги нарешті почули!

Завдання акції: 
- Публічно попередити керівників лісової галузі та очільників державних органів Львівщини. Після слів обов‘язково будуть дії. 
- Передати перелік вимог, які можуть зупинити знищення лісу та поміняти «правила гри» у лісовій господарці краю.
- Нагадати громаді, що лише вона є справжнім власником «…землі, надр, природніх ресурсів» і що ці ресурси «не повинні використовуватись на шкоду людині і суспільству». Так каже 13 стаття Конституції України. Тож, лісові господарства лише тимчасові користувачі. 
- Підтримати екологічні ініціативи, що відстоюють принципи «ощадного лісового господарювання» та збереження біорізноманіття.

Лісові господарства повинні врешті-решт поставити вище за меркантильні інтереси, функцію реального захисту та відновлення лісу.

Отож, запрошуємо Вас 22 листопада доєднатись в одну лаву, аби зупинити лісоцид на Галичині. Ми зможемо! Бо сили добра й революційний досвід на нашій стороні;)

Стоп лісоцид. Львівська область.

Переглядів: 587 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Заєць   (24.11.2016 10:36) [Материал]
Другий рік поспіль за результатами безкоштовного ранжування всіх суб’єктів господарської діяльності України проведеного Національним рейтингом якості товарів та послуг «Зірка якості» Обласне комунальне спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Галсільліс» увійшло в число номінантів рейтингу і отримало статус «Краще підприємство країни 2016». У зв’язку з цим ОКС ЛГП «Галсільліс» було нагороджено почесною нагородою «Зірка якості 2016» і Експертним висновком на підприємство з правом маркування товарів та послуг. Також генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Пешко Петро Степанович нагороджений орденом «Слава нації». Крім цього директор Жовківського ДЛГП «Галсільліс» Сало Василь Васильович та директор Сокальського ДЛГП «Галсільліс» Дем’янович Микола Михайлович нагороджені почесними дипломами «Керівник року».
Вказані визнання досягнуті завдяки спільній та клопіткій праці кожного працівника ОКС ЛГП «Галсільліс» та його дочірніх підприємств за що їм висловлюється щира подяка.Так ,що той,хто ліс рубає і отримує статус"КРАЩЕ ПІДПРИЄМСТВО"u

Ім`я *:
Email *:
Код *: