Головна » 2016 » Листопад » 27 » Геннадій Москаль: «Давайте не уподібнюватися аборигенам..."
17:26
Геннадій Москаль: «Давайте не уподібнюватися аборигенам..."
123456
Наш коментар:а де позивні з цього приводу наших висуванців-вишиванців...Андрія Лопушанського і Ярослава Дубневича? Невже їм байдужа доля краю? 

П"ємонт галицький у дрімоті, Карпати "скошені" у сироті.


 Геннадій Москаль: «Давайте не уподібнюватися аборигенам, у яких колоністи за скляні цяцьки виманювали землю...»

Президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер заявив, що Україна в найближчі тижні скасує заборону на експорт необробленої деревини.

У відповідь на це ЄС готовий надати нам останній транш фінансової допомоги – 600 мільйонів євро.

Хочу сказати з цього приводу кілька слів, як керівник єдиної області в Україні, лісистість якої займає більше половини території, і єдиної області, яка не продає в Європу ні паливну, ні ділову деревину.

Може тоді вивеземо з цієї країни все, що має хоч якусь цінність, продамо за копійки, а самі залишимося голі й босі в центрі Європи? Про 600 мільйонів євро допомоги через півроку всі забудуть, а вирубані й продані за копійки Карпати стануть національною ганьбою на довгі роки.

Тому нехай європейські партнери не ставлять нам ультиматуми й не перетворюють Україну в сировинний придаток. Я особисто буду просити нардепів від Закарпаття не голосувати за скасування мораторію на вивезення необробленої деревини за кордон.

Давайте не уподібнюватися аборигенам, у яких колоністи за скляні цяцьки виманювали землю, а доведемо, що ми європейська нація, яка має свій гонор і береже національні багатства!

Геннадій Москаль , FB

Переглядів: 536 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: