Головна » 2016 » Грудень » 14 » Шукають нелегальних працівників
09:57
Шукають нелегальних працівників
123456
 

«Перший рік роботи пішов на те, аби люди почали вірити у владу», - розповів на Форумі людей ВОЛІ мер Самбора Юрій ГАМАР. 2015 року прийшов в органи місцевого самоврядування без політичного минулого, із посади викладача.

«Ринки, нерухомість міста колись належали депутатським родинам. Аукціонів міська раде не проводила. Наша команда вперше готувала документи на конкурентний продаж ділянок і об’єктів. Підрядників шукаємо за конкурсом. Відтак, перекрили корупційні схеми. Бюджет наповнюється і маємо можливість більше вкладати у господарку».

Радикальним рішенням команди голови було створити комісію, яка моніторить підприємства і виявляє зарплати у конвертах та нелегальних працівників. Вона не карає, а роз’яснює підприємцям потребу легалізації. Завдяки цьому за 6 місяців надходження перевищили заплановане, місто отримало 43 млн 952 тис. грн.

У Самборі Гамар став першим міським головою, який запросив усі 9 партій міськради працювати у виконкомі. Хоча більшість зазвичай призначають за квотою політсили голови.

«Лише зараз на вулиці люди зупиняють мене. Кажуть, починають вірити, що влада може прийти і не красти», - додав Юрій Гамар.

Переглядів: 607 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Саня   (21.12.2016 15:23) [Материал]
Що шукає?Нелегальних працівників? Таки повеселив Юрій! Може йому підказати де, якщо він "незнає". Хай перечислить всіх влаштованих працівників Кузі , свого дружбана, а там поле не оране.Сміхота !

2 ЛЕМКО   (15.12.2016 17:28) [Материал]
В НАС ПАРТІЙ НЕМАЄ. ПАРТІЇ ПОВИГАНЯТИ З ВЛАДИ І ЛЕГШЕ ПРАЦЮВАТИ БУДЕ. Є- ГРОМАДА САМБОРА І НА НЕЇ ОПИРАТИСЬ ГОЛОВІ СЛІД.

1 ЛЕМКО   (15.12.2016 17:22) [Материал]
Я НЕ СУМНІВАЮСЬ , ЩО ПОРЯДОК В САМБОРІ МОЖНА НАВЕСТИ. АЛЕ ГРОМАДІ САМБОРА ПОТРІБНО ЗРОЗУМІТИ , ЩО ВОНА Є ГОСПОДАРЕМ САМБОРА І АКТИВНО ВКЛЮЧАТИСЬ В ПРОЦЕС ЖИТТЯ САМБОРА. ВЛАДУ І ДЕПУТАТІВ СЛІД ТРИМАТИ В ВУЗДЕЧКАХ.

Ім`я *:
Email *:
Код *: