Головна » 2016 » Грудень » 18 » Фракція «Батьківщина» зробила заяву щодо Надії Савченко
10:36
Фракція «Батьківщина» зробила заяву щодо Надії Савченко
123456

«Батьківщина» , як завжди , з запізненням зробила заяву.

На офіційному сайті ВО «Батьківщина» оприлюднили заяву фракції про виключення зі складу фракції народного депутата Надії Савченко. За цей час Н.Савченко встигла вийти з партії. Хоча вона там, напевно , ніколи не була (зараз , мабуть , всі будуть відхрещуватися від неї). Таку заяву фракції варто було б зробити ще влітку. «Батьківщина» вкотре наступила на ті ж граблі обравши для себе не того попутчика.

Зрештою, політсила використала позитивний імідж Н.Савченко в своїх передвиборчих політичних комбінаціях , а тепер викинула як баласт. Зроблено було все в кращих традиціях авторитарних партій.

Варто відмітити , що і Н.Савченко від цього альянсу також отримала багато преференцій. Однак нестача політичного досвіду, важкий характер , та не надто високий інтелект новоспеченого нардепа почали дискредитувати політсилу , яка привела її в парламент.

В заяві фракції , зокрема, йдеться:

Заява фракції «Батьківщина» щодо Надії Савченко

Партія «Батьківщина» на парламентських виборах 2014 року внесла Надію Савченко до свого виборчого списку заради звільнення української жінки, офіцера з російського полону.

Час, що минув, довів, що саме високий статус народного депутата та члена ПАРЄ дав можливість підняти питання Надії на найвищий світовий політичний рівень, і це разом з боротьбою українського народу призвело до здобуття її свободи.

Якби було можливо повернути час назад, сьогодні ми б зробили для звільнення Надії те ж саме.

Однак, життя засвідчило, що принципи і політичні переконання Надії Савченко та «Батьківщини» не збігаються.

Зокрема, «Батьківщина» виступає категорично проти будь-яких переговорів з терористами, проти амністії вбивць українців, проти легалізації бандугруповань на Донбасі.

Надія вважає, «що державницька позиція України не є чітко визначеною та доведеною щодо застосування саме такої термінології».

Фракція «Батьківщина» обговорила з Надією Савченко всі ці обставини та прийняла рішення про її виключення зі складу фракції.

Фракція ВО «Батьківщина» у Верховній Раді України


В ефірі Громадського ТВ Надія Савченко дещо розповіла про свої мінські зустрічі та про деяке нерозуміння її поглядів з боку однопартійців. 

Переглядів: 637 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: