Головна » 2016 » Лютий » 21
Про причини низької ціни на нафту все зрозуміло: зовнішня політика Кремля в тому числі і по відношенню до нашої держави. Як би ми не зловтішались, але вартість "чорного золота", так чи інакше рекошетом б"є і по економіці України. Хоч Північний сусід вже поволі перестає бути стратегічним експортно-імпортним партнером, але доля надходжень валюти у торгівлі з росіянами ще значна.

 Якийсь парадокс скаже дотошний переглядач. Як  можна робити паралель між грішним і праведним. "Чорне золото" і справити нужду у потрібну хвилю,  та ще й , як дуже хочеться. Не будемо тішитись про проблеми Північного сусіда, бо ж відомо: поки тлустий схудне, тощий може   здохнути.

Ця полеміка не на жарт розгорілась на наших очах. Доходило до того,що дискусія у будь-яку мить могла перерости у рукопашню. Тому для розрядки вирішили підтримати  " горячу" тему про міський туалет.
Переглядів: 885 | Додав: Oksana | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (4)

Ірину Суслову виключили з партії "ВОЛЯ"

"Сьогодні [20.02.16] дізналася дуже неприємну новину. У ці дні, коли ми усі вшановуємо пам'ять загиблих Героїв Майдану, окремі люди у партії «Воля» вирішили влаштувати наді мною судилище. Не давши навіть змоги обґрунтувати свою позицію.

З багатьма партійцями ми разом пройшли важкі часи Майдану та будували політичну силу нового покоління. Партію не вождистського типу, а команду однодумців, де шанують та поважають думку кожного заради досягнення спільної мети. Нам вдалося спільно реалізувати багато проектів, відчуваючи підтримку один одного.

Та сьогодні окремі особи, які уявили себе вождями, вирішили зруйнувати основні принципи нашої команди. Мене з абсолютно надуманих мотивів виключили із рідної мені партії. Причому, навіть не давши змоги висловити власну позицію.

Вдячна багатьом однодумцям та знаю, що більшість нашої команди порядні та розумні люди і вони зроблять свої висновки. Чесно, мені боляче та неприємно, бо вклала дуже багато у нашу спільну боротьбу, яка продовжується.

Люди волі, дякую Вам за все! Буду вдячна за Ваші щирі думки та бачення того, що трапилося. Впевнена, що командні принципи відкритості важливіші за амбіції окремих персонажів."

Таку інформацію на своїй сторінці в Facebook опублікувала Ірина Суслова.

ФБ

Переглядів: 662 | Додав: Oksana | Дата: 21.02.2016 | Коментарі (1)