Головна » 2016 » Квітень » 16

Трохи екскурсу. Коли Тетяна Чорновол перший раз  виборювала місце під куполом Верховної Ради, як кандидат у нардепи по 120 в.о., вона  випускала  "Бойовий листок громадського руху проти донецької мафії”. Він великим накладом  розходився у нашому регіоні.   ”Героями” ставали конкуренти  по виборчому окрузі місцевого рівня. До цього часопису потрапили і матеріали про шутрову мафію з нашого сайту:  
http://sambirmajdan.at.ua/news/2012-04-01-135;
http://sambirmajdan.at.ua/news/2012-09-07-360

Не інакше, як Т.Чорновол донесла цю ” гарячу тему "до  Кабміну, а потім нібито самому  Миколі Азарову. Останній розлютився  через те, що в заголовку звучав вираз  дністрові кровосісі. Послідувала команда по всій  чиновницькій вертикалі припинити  цю вакханалію дослівно з таким підтекстом: " Ани нас  упрекают за копанки, а сами развели бардак на речке…”

Чи не тому наступив відносний період спокою. Та все ж місцеві  клани не обмежувались нічними крадіжками . Коли януковицький режим ще чинив опір, у боротьбу проти дністрових бандитів активно включились свободівці. Після революції Гідності  її підхопила місцева самооборона.

Переглядів: 945 | Додав: Oksana | Дата: 16.04.2016 | Коментарі (0)

Рішення «Про реформування друкованого засобу масової інформації та редакції», засновником якого є Червоноградського міська рада, ухвалили депутати вчора на сесії 14 квітня.

Тепер міськрада має вийти із засновників друкованого засобу масової інформації – газети «Новини Прибужжя» та комунального підприємства «Редакція газети «Новини Прибужжя», а члени трудового колективу редакції створять новий суб’єкт господарювання із збереженням колишньої назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості видання, – передає власкор ІА ZIK.

Переглядів: 690 | Додав: Oksana | Дата: 16.04.2016 | Коментарі (0)