Головна » 2016 » Травень » 18
Житловий будинок «Kaiser» у Львові
Хто сказав, що для самбірчан недоступні квартири в такому  елітному красені-будинку за цінами, як звичайне житло. Вартість визначатиметься  доступом до інженерних комунікацій майбутньої земельної ділянки, з врахуванням соціальних потреб міської громади.Всі ці складові ретельно вивчаються і аналізуються.Головне, що  наміри зародилися не на пустому місці, а мають реальну основу під собою і твердий, як кажуть грунт.

Житло бізнес-класу – це не просто підвищений рівень комфорту квартир. Це цілий комплекс ретельно продуманих деталей, що охоплюють і будинок, і прибудинкову територію, і цілий район. Саме такі подробиці були враховані ще на етапі планування Житлового будинку «Kaiser», що збудований вже на 90 відсотків.

«Kaiser» може похвалитися ідеальним місцем розташування, яке підійде всім категоріям мешканців.

Ділові люди зможуть швидко дістатися центру – адже неподалік вулиця Личаківська. Власники квартир похилого віку будуть насолоджуватися тишиною спокійної вулиці. А сім’ї з дітьми отримають більше простору для спільних розваг і прогулянок – поряд є школи, супермаркет і Шевченківський гай, де відбувається багато родинних свят.

Уважно поставився «Kaiser» і до матеріалів – будинок збудовано з цегли, що захищає дім від підвищеної вологості та холоду. Теплоізоляція стін утримає в квартирі до 40-ка відсотків тепла, ще 15-20 – збережуть якісні шестикамерні вікна, які крім практичної, мають ще й естетичну функцію – вигляд на місто, що відкривається з них, просто неймовірний! Економити на комунальних витратах допоможе й індивідуальне опалення «під ключ» з якісним німецьким котлом у кожній квартирі.


Житловий будинок «Kaiser» у Львові
Великі кухні, еркери, що створюють додатковий простір і додають помешканню вишуканої родзинки, гостьові санвузли та гардеробні в дво- і трикімнатних квартирах забезпечать мешканцям комфорт бізнес-класу. А паркінг на 42 паркомісця з можливістю зарядки електромобілів та ліфтом, що веде до квартир, дозволить навіть не виходити на вулицю, щоб сісти у свій автомобіль.

Переглядів: 855 | Додав: Oksana | Дата: 18.05.2016 | Коментарі (4)