Головна » 2016 » Вересень » 12

Дорогі друзі! Почала писати і застановилася на думці, що таких нарисів тепер буде більше й більше.

Адже «конкурс» - це тільки розмови про прозорість, а насправді все заздалегідь прораховано та вирішено, що й показали зафіксовані порушення процедури з обрання директора ЛНГМ ім. Б. Возницького. Тому оголошення рішення конкурсної комісії не було для мене несподіванкою.

До цього я була готова ще за день до мого призначення на цю посаду у 2012 році, коли тодішній міністр культури поставив переді мною ультиматум: «Ви будете директором , якщо віддасте в жовківський діючий костел Св. Лаврентія з музею батальні картини М. Альтомонте «Битву під Віднем» та «Битву під Парканами». Я йому відмовила і відмовилася від посади (до цих пір не можу зрозуміти, чому мене, з цією моєю позицією, на неї призначили). На той час стаж моєї роботи в галереї досяг 41 року.

Переглядів: 546 | Додав: Oksana | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)


Виявляється, лише у трьох видів тварин присутня «я-концепція». Якщо пояснювати на хлопський розум, а інакше я не зможу, то це можна назвати присутністю уявлення про себе, розуміння себе, усвідомлення. Десь так, наскільки я коректно переповів. Ці тварини – слони, дельфіни та людиноподібні мавпи.

Як вчені це досліджували. Ставили тварину перед дзеркалом. Через якийсь час малювали на обличчі тварини якусь пляму і знову підносили дзеркало. І от лише слони, мавпи і дельфіни реагували на неї, при чому реагували на неї не в дзеркалі, а на своєму тілі. Тобто розуміли, що проблема не у верцадлі, а у них самих. Цікаво.

Переглядів: 534 | Додав: Oksana | Дата: 12.09.2016 | Коментарі (0)