Головна » 2017 » Січень » 20 » Купіль на Дністрі
11:14
Купіль на Дністрі
123456
 

Легенда моржів мешканець с.Ралівки Микола Павлович Тарановський. Ось уже майже півстоліття дивує своєю енергетикою місцевих мешканців. Привів на Йорданський купіль все сімейство:зятя, онуків. До нього тягнуться, його поважають,  приклад здорового способу життя наслідують у всій окрузі. І є за що шанувати. Відкрив філіал моржів, який за кількістю учасників і тривалістю може потрапити у книгу рекордів гіннеса не тільки  України...

Василь Іванович Борисенко з м. Донецька,  більше як два роки живе у Самборі через окупацію рідного краю російськими  найманцями.Тут вимушеними переселенцями також стала його дочка Лена і зать Ральф. До речі, Василь Іванович затятий волейболіст. Завжди у спортивній формі, постійний учасник змагань серед ветеранів краю.

.
.
.
.
.

Місце постійного паломництва зимового купання особливо на Йордан. На таких прикладах виростає і кріпне  українська генерація, дух народу, якого не здолати. Коли представники кращого (українського) цвіту занурюються в ополонку-проруб дністрова вода на мить, немов, закипає. Від такої страсті у гоноровитих мужів одежа злітає і вони демонструють своє спартанське тіло і гарячу душу.

Переглядів: 808 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: