Головна » 2017 » Лютий » 16 » Богдан Ладанай нагороджений Дипломом
17:33
Богдан Ладанай нагороджений Дипломом
123456

У Жовкві Львівської області завершився третій поспіль всеукраїнський літературний конкурс імені Леся Мартовича. За участь у ньому заслужений журналіст України із Самбора Богдан Ладанай нагороджений Дипломом І ступеня та статуеткою «Богиня перемоги».

Організаторами такого творчого змагання у номінаціях поезія, проза (оповідання, новела), пісня, дитяча книга, краєзнавство виступили відділ культури і туризму Жовківської РДА, Жовківська благодійна організація творчих та активних жовківчан «Розточчя», Львівська обласна організація Національної спілки письменників України та Українська асоціація письменників.

На конкурс було подано 180 творчих робіт авторів з вісімнадцяти областей України, у тому числі Дніпра, Сум, Запоріжжя, Полтави і, звичайно, на ньому була представлена і Львівщина. Серед учасників було чимало і членів НСПУ.

Самбірський журналіст на цей конкурс подав краєзнавчу книжку «Україно моя. Вікторини», в якій зібрано і систематизовано цікаві та маловідомі факти про видатних спортсменів, поетів, піснярів, а також з минулої та сучасної нашої історії.

У такій тематиці Богдан Ладанай вважається професіоналом. В його доробку 14 книжок, у тому числі кросвордів, вікторин  для кмітливих і допитливих. Такою творчістю зацікавилися знавці. Приміром, у Тернопільському спеціалізованому видавництві «Підручники і посібники» незабаром побачать світ три книжки пізнавального характеру – вікторини, кросворди, гумор і сатира. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/02/16/zhurnalista_z_sambora_na_literaturnomu_konkursi_u_zhovkvi_nagorodyly_dyplomom_1044573
Переглядів: 693 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: