Головна » 2017 » Лютий » 21 » "Рекорди" місцевого рівня...
20:17
"Рекорди" місцевого рівня...
123456
Кожен населений пункт має свою специфіку, живе за своїми усталеними принципами,сповідує певні традиції.Пригадав  епізод з життя самбірчанина,коли той вирішив відзначитись в атракціонних "замашках" про що детально оповідали в матеріалі "Навмисно не придумаєш, еволюція чиновників або..."  http://sambirmajdan.at.ua/news/2013-07-20-236.

Тепер про  цікаве  літочислення, що запровадили в с. Задністря на Самбірщині.  Односельчани вирішили гуртом вшановувати СПЕЦИФІЧНІ   події з особистого життя  мешканців. В книгу своєрідних "рекордів" потрапив наймолодшим дідусь - 36-річний Руслан К., а наймолодшим прадідом став 65-ти річний Іван Петрович. До цього призом наймолодшого дідуся кілька років володів Володимир Н. Не відомо скільки протримається рекорд "прадідусь".

Зрозуміло, що гуртом довелось відзначати ці знакові події.Попри всі складності у житті, які випадають на нашу долю нині, мусимо шукати розраду для душі і серця. 

З цього приводу у місцевій крамниці для вшанування односельчан міркують встановити іменну вітрину. Зрозуміло без Многая ЛІТА НЕ ОБІЙШЛОСЬ.
 

Переглядів: 499 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: