Головна » 2017 » Березень » 21 » Андрій Лопушанський клопочеться про виділення коштів для ремонту Самбірського органу.
14:33
Андрій Лопушанський клопочеться про виділення коштів для ремонту Самбірського органу.
123456
Результат пошуку зображень за запитом "Органна музика"
Як відомо більше тридцяти   років тому з ініціативи тодішнього міського голови Євгена Сіглова був проведений ремонт самбірського органу, який   був без дії з повоєнних часів. Цю делікатну і копітку роботу виконали фахівці з Прибалтики. Не тільки самбірчани, а і наші гості мали можливість замилуватись його камертонним звуком. Особливо в захоплені були туристи з Трускавця, які кожної суботи відвідували нашу Прикарпатську столицю, знайомлючись з історичними пам"ятниками краю. Не пропускали нагоди,аби послухати цю блаженну мелодію..

З роками цей цінний релікт почав видавати, як кажуть фахівці, фальшиві ноти. Одним словом орган потребує капітального ремонту, а це не малі кошти. Похвально, що народний депутат Андрій Лопушанський вирішив звернутись із відповідним зверненням   до Кабінету Міністрів про виділення грошей з цільовим призначенням на капітальний ремонт самбірського органу.

Нам слід сподіватись, що ініціатива п. Лопушанського дасть  результат, а виборці позитивно оцінять такий жест народного обранця. 
Переглядів: 507 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: