Головна » 2017 » Березень » 26 » Залізниця «вибиває» кошти з районних рад та ОТГ - за пільговиків
11:53
Залізниця «вибиває» кошти з районних рад та ОТГ - за пільговиків
123456

У цьому році рішенням Кабінету Міністрів оплату за перевезення пільговиків переклали на плечі місцевих рад та ОТГ. Львівська обласна рада спроможна профінансувати перевезення пільговиків на 20-30%. Решту коштів представники Львівської залізниці вимагають з районних рад та об'єднаних територіальних громад (ОТГ).

Зокрема, Турківська районна рада виділить на перевезення пільговиків 270 тис. грн. Місто Самбір – 100 тис. грн, Старосамбірська райрада - 50 тис. грн. Самбірська районна рада наразі відмовилася перераховувати гроші залізниці за пільговиків.

Голова Самбірської райради Віталій Кімак пояснив кореспонденту Гал-інфо, що податок на доходи з фізичних осіб (ПДФО) залізниця сплачує місту Самбору, а тому район немає з чого платити залізниці.

Голова Старосамбірської райради Тетяна Терлецька каже, що коли надходження від ПДФО у бюджеті району будуть значні, то районна рада може переглянути суму оплати за перевезення пільговиків залізницею в бік збільшення.

Голова Турківської райради Володимир Лозюк від коментаря відмовився.

Міський голова Самбора Юрій Гамар був лаконічний: "Заклали у міський бюджет 100 тис. грн для залізниці на проїзд пільговиків, і всі кошти вчасно виплатимо".

galinfo.com.ua

Переглядів: 517 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: