Головна » 2017 » Квітень » 14 » Мешканці Самбірського району готові везти сміття до Львова на подвіря Садовому - Галінфо
19:06
Мешканці Самбірського району готові везти сміття до Львова на подвіря Садовому - Галінфо
123456

Наш коментар: і сміх, і гріх, і сльози

Не треба цим тішитись.Краще було б, хоч частково, допомогти з утилізацією львівського сміття. Рабіновичі так би не поступали, а підтримували б один одного. На жаль,"патрійоти- депутати" Самбора не дали згоди приймати обмежену кількість побутового непотрібу за відповідну плату. Проблему із львівським сміттям створив не Садовий, а високі київські чини. Хіба не так?

Свій до свого по своє -підставляй плече,- читайте "Кахетизм єврея в СССР"

А так "підставили  плече"  самбірські достойники

Світлина від Дмитра Ференца.

 Інформацію, що подаємо нище  почерпнули з Галінфо.

У Великодню п’ятницю, 14 квітня, львівське сміття засипало Самбірський район. В ніч із чистого четверга на страсну п’ятницю щонайменше 15 фур львівського сміття вивалили вздовж траси Самбір-Старий Самбір, повідомив власкор Гал-інфо у Самбірському районі.

Постраждали села Ваньовичі, Морозовичі та  Самбірський гравійний карєр. Зловмисники використовували залізничні переїзди попри трасу, перетнувши які в бік Дністра, тут же вивантажували львівський непотріб.

Селяни скаржаться на страшенний сморід, а старші люди кажуть, що запах колишніх колгоспних силосних ям у порівнянні із цим, - це запах клумби. Мешканці настільки обурені, що готові везти сміття до Львова на подвір’я міському голові Андрієві Садовому.

Сміття загадило поля сіл двох районів, Самбірського і Старосамбірського. Голова Самбірської РДА Микола Фрей розповів, що вже є домовленість із агроінвесторами про допомогу технікою, і його будуть прибирати.

Голова Старосамбірської  райдержадміністрації Орест Бонк також каже, що зроблять все,  аби до свят прибрати непотріб.

На місці сміттєзлочину працює слідчо-оперативна група поліції. За попередніми даними підтверджується,  що сміття справді львівське. Знайдено накладні та інші паперові документи зі Львова. 





Переглядів: 729 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Володимир Красноголовець   (14.05.2017 18:45) [Материал]
Якщо 1237 сміттєвих майданчиків житлового фонду Львова поділити на 10 то отримаємо (з точністю до цілих) 124. Оце стільки потрібно газифікаторів - 1 на 10 майданчиків. Потужність кожного - 200 кг утилізації відходів за годину; тобто, працюючи в неперервному режимі такі газифікатори перероблятимуть всі 600 тонн відходів Львова протягом доби. Розмір апарату приблизно, як розмір середнього автобуса. Газифікатор потрібно ставити під навісом, або в ангарі; можливий варіант газифікатора в 40-футовому перевозному контейнері. Один раз запустивши газифікатор, він працюватиме впродовж 15 років без зупинки. Споживання електрики - на рівні 1 кВт на годину (для підтримки автоматики та компутера). Тепло від згорання синтез-газу йтиме на нагрів води з її відведенням до мешканців, які викинули свої органічні відходи до газифікатора. Викиди в повітря - лише СО2 та Н2О. Тепловий вибух неможливий, оскільки в реакторі не буде тиску, а навпаки, буде розріджена атмосфера. Ціна одного газифікатора при серійному виробництві - приблизно 80 000 - 100 000 євро. Все місто Львів можна заставити газифікаторами впродовж 5-7 років. Глибина переробки органічних віходів - 99%; решта, 1% - це тверді малі гранули (зола), які можна досипати до будівельних матреілів при виробництві плитки для доріг чи тротуарів. Отже, наша компанія київських науковців, Indra Scientific (Брюссель-Київ), пропонує 100% утилізацію в самому місті. Метал, скло, будевільні неорганічні матеріали повинні бути сортовані окремо - вони не повинні потрапляти до газифікатора. Що може бути простіше, ефективніше і дешевше за дану пропозицію? Чому такий же проект не підтримати Самбору та іншим містам і селам Львівщини? Громадські активісти, слово за вами! Адже в Україні найгірша влада з усього Євроазійського материка, тому надія на порятунок України тільки на вас, громадських активістів!!!

2 гуцул   (15.04.2017 14:40) [Материал]
Чистоі води провокація..То Путін разом із Жиріновським,або Дуда з Качинським..Нє,то Натаньяху..

1 Біловір   (15.04.2017 03:21) [Материал]
А чи не є передвеликодне львівське сміття на самбірських і старосамбірських теренах продуманою провокацією проти  влади у Галичині?

Ім`я *:
Email *:
Код *: