Головна » 2017 » Квітень » 14 » ВОЛЯ офіційно оголошує про спільну роботу із Рухом нових сил у Львівській області.
09:22
ВОЛЯ офіційно оголошує про спільну роботу із Рухом нових сил у Львівській області.
123456
 

Ми усвідомлюємо усю відповідальність перед виборцями політичної партії ВОЛЯ, які віддали нам у 2015 році 25 500 голосів – і ми отримали на Львівщині 65 депутатських мандатів у радах та двох міських голів.

Усвідомлюємо, яку працю вклав у створення нашої постмайданівської по-справжньому нової партійної організації кожен її член та прихильник, щоби сьогодні ми мали свої депутатів у місцевих і Верховній Раді та могли приймати соціальні рішення, писати проукраїнські законопроекти.

І об’єднання – це рух у цьому ж напрямку - будівництва добробуту неолігархічної недиктаторської держави. Адже ми переконані, що побороти необандитську систему можна лише коли акумулювати усі можливі зусилля. Насправді Україна з початків Незалежності чекає об’єднання справжніх демократичних сил, а не їх розбрату та окремої боротьби кожної партії за свою булаву.

Саме тому ми ділимося своїми напрацюваннями, здобутками, довірою наших виборців із Рухом нових сил Михайлом Саакашвілі. Не переслідуємо власних інтересів, а жертвуємо ними заради однієї мети – диктатура і прихований геноцид народу мають бути подолані. І цього разу – уже не революційним, а продуманим демократично-правовим шляхом. Остаточно і назавжди.

.

Об’єднуємося з такими як ми - для спільного походу проти владного свавілля. Бо тільки маючи потужні демократичні фракції у радах різних рівнів, зможемо блокувати злочинні закони та ініціювати справедливі зміни в країні.

Запевняємо виборців, що ідеологія, наміри та цілі ВОЛІ не зміняться.

Сподіваємося, наш приклад переймуть інші політичні партії, які не переслідують власні інтереси, окрім інтересів українського народу, і доєднаються до нового руху.

ВОЛЯ Львівська область, FB

Переглядів: 517 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: