Головна » 2017 » Травень » 04
Наш коментар:
 "габаритні вітряки" до Старого Самбора були кількома роками раніше відтранспортовані через село Задністря. Селяни були вдячні, що хоч у такий спосіб було, частково,відремонтовано дорогу Ралівка- Задністря-Бережниця, далі шлях на Страшевичі.
Тепер поміняли маршрут через Самбір. Який в цьому "кримінал"?
Впорядкування скверу біля пам"ятника Б.Хмельницькому в Самборі.
На цьому роздоріжжі давно напрошувалась сучасна транспортна розв"язка. Добре було б,.якщо б також демонтували і металеву електровежу, яка є  перешкодою для транспорту. Це питання неодноразово висвітлювалось на сайті "Самбір-майдан". На жаль, не прислухались.Допомагають їм в цьому і "солов"ї".від пера.
Нище їх почерк.

Якщо нинішня влада  зробить транспорту реконструкцію цього відрізку дороги, використовуючи сприятливу нагоду, за рахунок фірми "Еко-Оптіма"- честь їй і хвала. Побачимо, чим все завершиться?

У сквері біля пам’ятника Б. Хмельницькому в Самборі працівники невідомої фірми зрізали велику березу, а також дві ялинки, які були зеленою окрасою цієї місцини та для багатьох мешканців улюбленим місцем відпочинку. Знесені були лавки, зруйновано пішохідні доріжки, металеву огорожу.


Переглядів: 560 | Додав: Oksana | Дата: 04.05.2017 | Коментарі (0)