Головна » 2017 » Травень » 14 » Як Наші депутати вирішили "подоїти" "Карпатський вітер"
09:00
Як Наші депутати вирішили "подоїти" "Карпатський вітер"
123456
 Вулицями Самбора невдовзі пройде колона із 60 вантажівок, які повезуть вітрогенератори для встановлення у селі Стрільбичі. Попередньо експерти фірми ТзОВ «Карпатський вітер» вивчили всі можливі маршрути: єдиною дорогою, що дозволяла дотримати євро стандарт і вимог страхової компанії виявились вулиці Самбора.

Перепонами на шляху вантажівок стали електроопора, дорожнє кільце та три дерева. Фірма дала гарантії, що усе відновить власними силами і коштом та додатково заплатить місту 500 тис. грн.

Однак депутати Самбірської міської ради вважають, що цього замало. З ініціативи голови фракції ВО "Батьківщина" Володимира Мурайка створена депутатська переговорна група, яка пропонуватиме фірмі ТзОВ «Карпатський вітер», окрім відновлення всього пошкодженого, відремонтувати вулицю Торгову, облаштувати кілька автостоянок та посприяти у впорядкуванні транспортного руху навколо ринку у місті. Але тоді набігає значно більша сума, аніж 500 тис.грн. Лише ремонт вул.Торгової обійдеться щонайменше в 1млн грн.

Джерело:ГалІнфо

Переглядів: 627 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: