Головна » 2017 » Травень » 31 » Депутати Самбірської міської ради замість планової провели позачергову сесію
11:42
Депутати Самбірської міської ради замість планової провели позачергову сесію
123456
Наш коментар: під впливом кадрових питань поза увагою  залишилась тема про "самбірське сексуальне дно".Нагадаємо, що винесли її на загал людський дві панянки- одна на прес-конференції,інша в матеріалі  місцевої "цеглової" газети "Новий скандал у ратуші: з інтимним відтінком". Друкований регіональний  бренд також привернув  читачів приголомшуючим заголовком:"Секс на службовому столі...". 

А може під столом? Так було б "комфортніше"!. Хіба,нє?

Тим часом подія про "самбірське сексуальне дно" набрала вселенського розголосу, вийшла на широку пуб-лі-ку. Кому від того легше?

30 травня мала відбутися запланова двадцять п’ята сесія Самбірської міської ради Львівської області із чималим порядком денним важливих питань. Але вкотре пленарне засідання було зірване.

Про це сьогодні, 31 травня, повідомив кореспондент IA ZIK.

Майже до тринадцятої години каменем спотикання на сесії стало поновлення Дрогобицьким міським судом на посаді секретаря міської ради Юрія Дмитришина. Під час словесного протистояння лунали пропозиції про недовіру міському голові Юрія Гамару через незадовільну поведінку його самого та підлеглих.

Обранці висловлювали меру інші серйозні претензії.

Нагадаємо, що 30 серпня 2016 року на сесії депутати Самбора таємним голосуванням достроково припинили повноваження секретаря міської ради Юрія Дмитришина. На таке рішення мер Юрій Гамар, скориставшись своїм правом, наклав вето, але 15 вересня 2016 року обранці подолали незгоду міського голови з їхнім волевиявленням.

Таким чином секретар міськради остаточно і законно був відправлений у відставку. Про це міський голова Юрій Гамар видав розпорядження про звільнення Юрія Дмитришина, про що було зроблено відповідний запис в його трудовій книжці.

Та через вісім місяців, вже працюючи у Дрогобицькому державному педагогічному університеті, Юрій Дмитришин подає позовну заяву до Дрогобицького суду про продовження йому строків на оскарження рішення депутатів Самбірської міськради про його відставку.

Дрогобицький суд задовольнив заяву Юрія Дмитришина на тій підставі, що він, за його твердженнями, не знав про своє звільнення. Таку версію підтвердив і юрист Самбірської міської ради.

А потім пішла заява про поновлення Юрія Дмитришина на посаді в Ратуші Самбора. Таким чином, 28 квітня 2017 року той же Дрогобицький суд прийняв рішення на користь відставного секретаря міської ради.

Водночас, третьою заявою до того ж Дрогобицького суду позивач Юрій Дмитришин добивається стягнення середнього заробітку за час вимушеного свого прогулу як секретаря Самбірської міської ради. Судове слухання призначене на 13 червня 2017 року.

Після гострого протистояння депутати не дозволили меру проводити планову сесію, а лише чергову позачергову. Вона й відбулася після обіду. На ній оперативно розглянули дев’ять найбільш нагальних і важливих для Самбора та його мешканців питань.

За твердженням багатьох депутатів, планова сесія Самбірської міської ради не відбудеться доти, поки поновлений Дрогобицьким судом секретар міської ради не відмовиться від посади.

Зрозумілим є одне – за будь-яких обставин депутати рішуче налаштовані повторно відправити у відставку реабілітованого судом секретаря Самбірської міськради та одночасно визначитися з оцінкою діяльності мера Юрія Гамара. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/05/31/deputaty_sambirskoi_miskoi_rady_zamist_planovoi_provely_pozachergovu_sesiyu_1106039
Переглядів: 535 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Кріль   (31.05.2017 18:44) [Материал]
"Їй було запропоновано (цитую): "Лягти, роздягнутись (і далі в нецензурній формі ), яку вона має позу зайняти..."- "Самбірська газета число 26 травня 2017р. № 19(67).Послідовність загублено бо спочатку ,напевно ,роздягаються, а потім... як прийнято під час традиційних процедур у лазні з легким паром.

Ім`я *:
Email *:
Код *: