Головна » 2017 » Червень » 7 » Ювіляру Василю Івановичу Борисенку- 80!
17:37
Ювіляру Василю Івановичу Борисенку- 80!
123456
Результат пошуку зображень за запитом "поздоровлення з днем народження"   
Ось такий він ветеран- донбасівець Васидь Іванович Борисенко з своєю внукою  у світлий День народження. Хто б повірив, що за плечима 80 прожитих літ.Народився у 1937р. Цю дату пам"ятає, бо якраз тоді репресували двох рідних братів батька, покарання вони відбували у тайожному Сибіру. Родинне гніздо батьки  звили у Часовому Яру нині Бахмутівського району. По закінченні десятирічки поступив до Донецького політехнічного інституту, де здобув фах гірничого іженера-електоромеханіка.

За плечима  47 років шахтарського стажу.Бувало, що опинявся  у "полоні" вугільної маси. Не раз і не два доводилось рятуватись від нещастя, подаючи руку допомоги товаришам по праці.

 В Донецьку обзавівся добротним житлом, друзями. Не міг передбачити, що  в 2014році на місця босоногого дитинства, де провів найкращі роки, посягне "старший брат"- росіяни, які збаламутили місцевих мешканців, яких справедливо називають сепаратистами.

Життєвий досвід підказав, що скоро спокійного життя на донбасівських теренах не буде, тому з дочкою Леною, зятем Ральфом Гольдманом подались на Прикарпаття. Все прихоплене майно вміщалось у кількох сумках. В Самборі матеріальні статки почали практично з нуля. Орендували квартиру, вирішили давати собі раду шляхом дрібного бізнесу.

Тут познайомився з друзями, серед яких багато однодумців, для котрих Україна- понад усе. Його спортивному вигляду можуть позаздрити молодики. Не пропускає нагоди, щоб на Йорданські свята поніжитись у кришталевій дністровій  водичці. Має хоббі- затятий волейболіст. Неодноразово доводилось захищати честь регіону на змаганнях ветеранських колективів.

В спілкуванні відзначається ввічливістю, інтелігентністю, повагою до співрозмовника.

Многая Літа ветерану- донбасівцю, для якого Самбірщина стала другою рідною домівкою.

Світлина  з торговельного закладу дочки Лени.
Переглядів: 439 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: