Головна » 2017 » Червень » 11 » Прес-центр «Leopolis» розпочинає набір на інтенсив у Школі журналістики
21:15
Прес-центр «Leopolis» розпочинає набір на інтенсив у Школі журналістики
123456

Навчання у Школі журналістики «Leopolis» триватиме місяць. Ви дізнаєтесь основи журналістики та сучасні реалії професії, навчитеся проводити журналістські розслідування, грамотно писати про політику, економіку, громадське життя міста.

Вам розкажуть про структуру та роботу редакції та ознайомлять з життям прес-служби зсередини.

Учасники Школи журналістики «Leopolis» навчаться писати інформаційні запити та знатимуть, як діяти, якщо державні структури надсилають відписки або ігнорують вас.

Викладачами Школи журналістики «Leopolis» будуть головні редактори відомих львівських видань, журналісти-практики та профільні експерти, що поділяться власним досвідом.

У програмі навчання – 24 лекції та практичні завдання на актуальні теми. Вам не лише розкажуть, як стати справжнім журналістом, а й допоможуть провести журналістське розслідування – від обрання теми, збору інформації та спілкування з державними службовцями до систематизації даних та публікації готового матеріалу або сюжету у відомих львівських ЗМІ.

За результатами навчання ви отримаєте сертифікат, що засвідчує проходження курсу. Для реєстрації у Школа журналістики "Leopolis" потрібно заповнити форму.

Навчальний курс у Школі журналістики «Leopolis» коштуватиме 800 грн. Усі довідки за телефоном: +38 (063) 161-50-40.

Джерело

Переглядів: 518 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: