Головна » 2017 » Червень » 14 » Спланована сміттєва блокада у Самборі завершена
08:04
Спланована сміттєва блокада у Самборі завершена
123456
Наш коментар:рух нових сил виявився із старими "міхами".Наше місто не на жарт потрапило у смітниковий колапс.Така картина з побутовим непотрібом не тільки біля центрального ринку, а і на всіх контейнерних площадках Самбора станом на ранок(четвер) 15.06.2017р.

У Самборі минулого тижня представники БПП розгорнули сміттєву блокаду. Про це повідомила прес-служба Самбірської міської ради.

Минулого тижня Самбірське комунальне підприємство "Об'єднане" перестало вивозити сміття у місті. Його керівник Михайло Товарницький заявив, що зламалася техніка. Після кількох попереджень від міського голови так і не віддав техніку у ремонт.

Міський голова звільнив керівника комунального господарства, у якого завершився контракт, та профільного заступника мера Миколу Лозинського. Обидва – представники БПП. Саме вони придбали техніку, яка зламалася, у керівника осередку БПП Ярослава Кузьмяка.

У місті терміново призначили іншого керівника комунального підприємства - Романа Затварського.

"Це дуже схоже на сплановану акцію завести місто у сміттєвий колапс, - розповів міський голова Самбора Юрій ГАМАР, представник ВОЛІ-РУХУ НОВИХ СИЛ. - Сміттєприбиральна автівка, яку керівник підприємства придбав у лідера місцевого БПП і свого товариша Ярослава Кузьмяка, була на гарантійному обслуговуванні у нього. Але усі вони разом вирішили відтягти час, щоби будь-якими шляхами відремонтувати її за кошт міського бюджету. А за той час влаштувати безлад в місті.

Зараз новий керівник комунального господарства "Об'єднане" робить все можливе, аби максимально швидко прибрати відходи. Переповнених сміттєвих майданчиків залишилось лише кілька і ситуація знову стала контрольованою. Більше комунальники бавитися у політику не будуть", - додав мер.

Прес-служба партії ВОЛЯ-РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі у Львівській області



Переглядів: 470 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: