Головна » 2017 » Червень » 20

Прокуратура Львівської області спільно з Управлінням захисту економіки Національної поліції та спеціалізованою інспекцією Генеральної прокуратури України викрили прокурора Дрогобицької міжрайонної прокуратури, яка намагалась надати працівникам Нацполіції у Львівській області неправомірну вигоду у розмірі 260 тис грн.

Прес-секретар Генпрокуратури Лариса Сарган розповіла, що кошти співробітник прокуратури планувала передати за припинення проведення оперативно-слідчих заходів у кримінальному провадженні щодо рейдерського захоплення та незаконного відчуження нежитлового приміщення прилеглої до центральної частини Дрогобича вартістю понад 3 млн грн.

Переглядів: 470 | Додав: Oksana | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)

Результат пошуку зображень за запитом "Ювіляри поздоровлення" Летять роки,як розсідлані коні. Не віриться, що моєму земляку,одному з найкращих друзів, зозуля накувала 85 лііт. Його інтелект, високий професійний рівень можна порівняти з такими так би мовити світочами Самбірщини, як св.п.В.Я. Кузьменко,Г.М.Машура, О.О.Собковський та багато  інших знаних осіб, що народились в Східній , Центральній частині України та волею долі приросли у Прикарпатському краї.

Маючи винятковий дар захистив дисертацію кандитата економічних наук. З нього почала свій відлік Самбірська машинолічильна станція, де тривалий час був її керівником. Не цурався і рядової бухгалтерської роботи, пісдя виходу на пенсію.

Переглядів: 430 | Додав: Oksana | Дата: 20.06.2017 | Коментарі (0)