Головна » 2017 » Червень » 20 » Павлу Прохоровичу Поцілуйку-85!
19:39
Павлу Прохоровичу Поцілуйку-85!
123456

Результат пошуку зображень за запитом "Ювіляри поздоровлення" Летять роки,як розсідлані коні. Не віриться, що моєму земляку,одному з найкращих друзів зозуля накувала 85 лііт. Його інтелект, високий професійний рівень можна порівняти з такими так би мовити світочами Самбірщини, як св.п.В.Я. Кузьменко,Г.М.Машура, О.О.Собковський та багато  інших знаних осіб, що народились в Східній ,Центральній частині України та волею долі приросли у Прикарпатському краї.

Маючи винятковий дар захистив дисертацію кандитата економічних наук. З нього почала свій відлік Самбірська машинолічильна станція, де тривалий час був її керівником. Не цурався і рядової бухгалтерської роботи після виходу на пенсію.

На вулиці йому низько кланяються колишні випускники нашого технікуму, де прищеплював своїм вихованцям  знання з обліку і статистики. А їх сотні.

Суху, здавалось би бухгалтерську справу, вміло поєднав з комерцією, поставивши її на сучасний рівень. З перших днів бізнесової віддушини,  відкрив приватне підприємство. Хлібо-булочні вироби випечені на х.Рудня сміливо конкурують в торговій мережі. Цей підприємницький дар передав по спадковості дітям, онукам.

Про його багатогранну натуру свідчить захоплення поезією, якій і досі віддає хвилини вільного часу.

Многая літа ветерану- земляку, з яким ось уже більше ,як півстоліття розділяю його почуття і щоденні клопоти.

 Микола Тарановський, м. Самбір

Переглядів: 433 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: