Головна » 2017 » Червень » 20 » На хабарі затримали дрогобицького прокурора
21:27
На хабарі затримали дрогобицького прокурора
123456

Прокуратура Львівської області спільно з Управлінням захисту економіки Національної поліції та спеціалізованою інспекцією Генеральної прокуратури України викрили прокурора Дрогобицької міжрайонної прокуратури, яка намагалась надати працівникам Нацполіції у Львівській області неправомірну вигоду у розмірі 260 тис грн.

Прес-секретар Генпрокуратури Лариса Сарган розповіла, що кошти співробітник прокуратури планувала передати за припинення проведення оперативно-слідчих заходів у кримінальному провадженні щодо рейдерського захоплення та незаконного відчуження нежитлового приміщення прилеглої до центральної частини Дрогобича вартістю понад 3 млн грн.

Під час проведення оперативно-слідчих заходів Управлінням захисту економіки Національної поліції у Львівській області було встановлено, що до організації схеми незаконного відчуження цього нежитлового приміщення причетна прокурор Дрогобицької міжрайонної прокуратури, яка особисто впливала на прийняття судом замовного рішення та здійснювала інші дії, спрямовані на захоплення зазначеного об’єкту нерухомості.

17 червня 2017 року співробітницю прокуратури затримано під час спроби передачі першої частини неправомірної вигоди у розмірі 5 тисяч доларів США. На даний час проводяться обшуки за місцем роботи та проживання прокурора.

Як вже повідомляли журналісти, 17 травня на хабарі в сумі 5 тисяч доларів затримали прокурора Дрогобицької місцевої прокуратури Львівської області Руслану Курлятович. Відповідно до інформації з неофіційних джерел хабар передавали за закриття справи щодо незаконного відчуження майна на вул. Самбірській у Дрогобичі. Правоохоронці проводять обшуки та з’ясовують обставини.

Леополіс

Переглядів: 466 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: