Головна » 2017 » Липень » 2 » Глум над природою...
11:28
Глум над природою...
123456
На світлині фрагмент вулиці Дружби в с.Ралівці. 
Свого часу дбайливі руки висадили біля дитячого закладу(на задньому плані) акації, липи та інші медоносні дерева. Тривалий час радували вони мешканців цього мікрорайону та прохожих. Разом з дітворою  виростали, в літню пору розносився пахучий аромат від фітонцидів, які благодатно впливають на дихальну систему організму, особлюво малюків,мають дію антибіотиків. Бджілки використовували  поживу. Здавалось би, радіти цьому та й годі. Однак, цієї весни завдитсадком, до речі медик за освітою, розпорядилась, вибачте за вираз, "каструвати"  деревця. Більше того, для прикриття авантюри, запросила сільського керівника в поміч..   

Безглуздо нарікати, що малечі в кімнатах груп невистачало світла. Зрештою, формувати крону деревець треба вміючи, щоб вони ставали ошатними, милували око.Натомість залишені "штурпаки" засвідчують про байдуже, якщо хочете, дике ставлення до природи.

На наш погляд зусилля треба направляти в іншому напрямку.Даний дитсадок давно потребує добудови, але окрім розмов цією справою ніхто не займається. Найперше потрібно домогтись перенесення  зведених гаражі, що обступили установу . В цьому напрямку ,серед іншого, має направити свою енергію і керівник дитсадка з участю депутатського активу.

Мову ведемо до того. що нинішньому сільському голові п.Андрейку треба більше опиратись на ініціативну молодь, сільських мешканців, які завжди готові підставити йому плече. Зокрема у питанні добудови дитсатка, яка нині вкрай  актуальна.

Мешканці вул.Дружби с.Ралівки


Переглядів: 443 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
0  
1 Oksana   (04.07.2017 22:28) [Материал]
Даного дитсадка і в помині не було б, якби не п.Рогач. Як складно  було домогтись, щоб НГРЕ взялась за будову цієї установии, адже всі зусилля були спрямовані, аби добудувати такий заклад  у Самборі.Володимир Бучко , якого привів до влади т.Рогач  з посади  обліковця ферми, більше дбав про опікування прокурорами. Цим "дахом" користувався десятки років. Про добудову дошкілької установи "дбав" тільки язиком.Добре. що ралівчанин В.Кардаш перед останніми виборами до місцевих рад оприлюднив , що В. Бучко має у власності квартиру в м.Ялті, з сім"єю обзавівся біля десяти земельними ділянками.З родиною веде бізнес у Трускавці. На його рахунку інші службові зловживання. Тому  виборці сказали йому - зась від корита. Тепер "з-за кута" намагається ставити палки в колеса новообраному сільському голові п.Андрейку.

Ім`я *:
Email *:
Код *: