Головна » 2017 » Липень » 29

Результат пошуку зображень за запитом "Про хабарі і хабарників в білих халатах"

Повернутись до медичної теми зумовили події останніх днів. Особливо своєрідний страйк "білих халатів"під приміщенням райдержадміністрації. Всі нарікання зводились до негативного реформування галузі. Мовляв, заганяють самбірську  лікарську еліту під старосамбірське чи турківське крило та й писарський брат чи не  занадто перейнявся цією проблемою.Крик, гвалт цього недопустимо... Дехто на цій ейфорії здобуває бали на другу каденцію. 

Заради справедливості скажемо,що більшість працівників лікарень, поліклінік не піддались мітинговій стихії,очевидно, переважив професійний гонір, проінгорували захід.


А як на цьому фоні виглядають реальні справи з обслуговування хворих? Про це мова нище, яка не втратила актуальності  і нині.

Недавно травмувала  руку. Зрозуміло, мусіла звернутись до медиків. Перший крок. Треба зробити рентген. П"ють каву. Черга. Рука болить. Даш- змімок «сушать» моментально. Потім  лікар, повертає до рентгенолога , аби детально розшифрував знімок. Знову черга. Даш- робота «горить» . Далі знову лікар. Огляд. Кількість днів перебування  на лікарняному  також залежить від «ока» спеціаліста…

 Типова побутова медична   корупційна схема.

Переглядів: 450 | Додав: Oksana | Дата: 29.07.2017 | Коментарі (0)