Головна » 2017 » Серпень » 03
Днями відзначив свій День народження Ярослав Степанович.Це співпало ще з однією приємною подією-  третьою річницею відкриття гуртово-роздрібного будівельного комплексу "Люкс", який вже відвідало біля 100тис.покупців. 

Не раз і не два ми згадували, писали про самбірського підприємця, мецената Ярослава Кузьм'яка- власника кафе «Кайзер», Автосервісу, бази збирання металобрухту . Насамперед дивує його громадська активність.Чи то мова йшла про участь у становленні на «ноги» місцевих футболістів,чи виділенні коштів на допомогу воякам у зоні АТО та обездоленим,чи турботу про чистоту і порядок громадської частини вулиці- завжди ці приклади викликали похвальні відгуки і наслідування.

 Для самбірчан та транзитних гостей став його черговий сюрприз-  відкриття роздрібно-гуртового  будівельного  комплексу «Люкс»,який вже три роки, служить людям .Корисна площа торгових залів складає понад тисячу квадратних метрів.Постійне місце праці отримали 13 самбірчан.

Трохи історичного екскурсу.Не просто народжувалась ця ідея, адже потрібно було придбати відповідну нерухомість з третіх рук, коли все було поділено, а значить переплачувати. Практично з нуля закладати основи сучасного європейського сервісу,   враховувати конкурентне  регіональне середовище та інші бізнесові нюанси 

Переглядів: 2939 | Додав: Oksana | Дата: 03.08.2017

   
 Цікавий епізод ми зазнимкували перед тим, як потрапити на футбол. Табун  коней на дамбі  р. Дністер біля с. Чайковичі. Без перебільшення скажемо, що такої кількості гнідих годі було побачити при советському устрої, адже утримувати цю допоміжну робочу силу режим  забороняв. Як виняток, коня дозволялось мати в користуванні  лишень інваліду війни  чи праці.
На світлині: атакують гості
Переглядів: 531 | Додав: Oksana | Дата: 03.08.2017 | Коментарі (0)