Головна » 2017 » Серпень » 19 » бДЖОЛЯРСЬКЕ БРАТСТВО. З Днем пасічника!
11:59
бДЖОЛЯРСЬКЕ БРАТСТВО. З Днем пасічника!
123456
Є коло інтересів, що об"єднує,ріднить людей різного роду й фаху. Вони відзначаються урівноваженим характером, доброзичливістю, щирістю і повагою до оточуючих.Саме такою є бджолярська справа.

Як  досвідченого бджоляра про Миколу Павловича Тарановського з с.Ралівки можна книжки писати. Кілька десятків років  доглядає за комахами, яких полюбовно називає Божими істотами.

Вже не перший рік вивозить свої вулики  на Малобілинське торфовиско, де роздолля медоносних квітів, які займають площу у кілька тисяч гектарів. Не помилимось, якщо скажещо, що половина пасічників області тут образно кажучи жнивують.

Прилучив до цієї корисної справи десятки людей, що з повагою ставляться до природнього середовища. Йому  імпонує колишній бізнесмен,а нині пасічник  також зі стажем пенсіонер Адам Йосифович Куцелаба. Останній ,до речі на власному подвір"ї в селі Задністря звів, що називається бджолярсько- терапевтичний комплекс. Бажаючі тут можуть прийняти відповідні процедури, які оздоровлюють людей. Зокрема тих , хто терпить болі у суглобах, має підвищений артеріальний тиск,головні болі та багато інших нервових недуг.

Не шкодять і бджолярські ін"єкції. що корисні при розладах сну, нервовому перенавантажені. Скажемо більше, всі послуги надаються на європейському рівні, адже перед прийняттям процедури чи після  можна прийняти літній душ, випити запашного ароматного чаю з пахучих трав, неодмінно  пригостять янтарним продуктом- медом.

Бажаючі можуть звертатись за адресою: 0679224710.

Треба сказати , що бджолярське братство поповнюється новими аматорами з року в рік. Цьогорічнй День пасічника видає на хороший медозбір.Як відомо Україна в числі лідерів країн світу по експорту цього продукту.Сподіваємось ,не стане винятком і нинішній  2017 рік.

Нище кілька світлин з малобілинської пасіки 

Микола Павлочич в оточені своїх молодших друзів по бджолярській справі і лазні-Михайла Іваника і Богдана Герича
Його вагончик- його багатство.Долучився до вже згаданої компанії і Горчин Володимир-ветлікар зі Львова. Всі дружно до праці!
Як обійтись без юшки з колегами,які приїхали привітати ветерана- бджоляра з Днем пасічника України.
Серед лану широкополого бджолам "байдикувати" не приходиться. Навантажені ,що називається янтаром, повертаються до своїх домімок-вуликів І знову в "рейс". І так з дня у день...


Переглядів: 526 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: